Letölthető a Google Slides iPhone-ra

Tech Hírek   |   2014.08.26 - 04:45   |   Írta: Máté Gergő   |   504

A Google útnak indította a Google Slides applikációt iPhone-on, hogy kiváltsa a Google Docs és a Google Sheets programokat és jobb helyzetbe kerüljön az üzleti alkalmazások terén az Apple-el és a Microsofttal szemben. A Slides segítségével word alapú dokumentumokat, táblázatokat és prezentációkat hozhatunk létre iPhone-on.

A Slides további fontos célja, hogy csoportmunkát tudjunk végezni más iPhone, iPad vagy számítógép felhasználókkal. Megosztott és helyi állományokat is kezelhet egyszerre több személy egy időben. A többi Google alkalmazáshoz hasonlóan a Slides rendelkezik automatikus mentési funkcióval és offline módban is használhatjuk.

docs sheets slides

A Slides megjelenésével a Google frissítette a Docs és a Sheets applikációkat, immár mindkettő támogatja a Microsoft Word és Excel fájlokat, így azokat megnyithatjuk és szerkeszthetjük. A Slides a PowerPoint fájlok kezelésére is képes.

„A következő módon alkalmazható a Docs, Sheets és a Slides:

Valóban bármilyen eszközzel (iPhone-al, iPad-el, Android-os telefonnal és tablettel valamint számítógéppel) elérhetőek az alkalmazások. Ha módosítást hajtunk végre az adott fájlon bármely eszközünkkel, akkor az automatikusan mentésre kerül, így a továbbiakban bárhonnan elérhetővé válnak.

Mind a Docs, Sheets és a Slides alkalmazás elérhető offline módban. Minden változás, amit offline végzünk szinkronizálásra kerül az internetre való csatlakozáskor.

Amikor az Office fájlokat átkonvertáljuk Docs, Sheets vagy Slides formátumra, akkor az új iPhone és iPad applikációkkal az Office fájlok direkt módon történő módosítására is lehetőségünk nyílik, akárcsak az Android-os alkalmazásokkal vagy  a weben.

Mindhárom említett applikáció ingyenesen letölthető az App Store-ból.

Forrás: macrumors.com


Kommentek megjelenítése