Készül a világ legnagyobb Apple üzlete Dubai-ban

Tech Hírek   |   2014.08.20 - 09:44   |   Írta: B Ádam   |   1365
20. aug Készül a világ legnagyobb Apple üzlete Dubai-ban

Az Apple a múlt héten közzé tette a hamarosan megnyitásra kerülő kiskereskedelmi üzletek munkaajánlatait.

Az ajánlatokból kiderül, hogy hamarosan megnyitják az első üzletüket a Közel-keleten pontosabban Dubai-ban. Az EDGARDaily.com  weboldal jelentése szerint az új Apple üzlet a Mall of the Emirates-ben kapna helyet és a megnyitás után a legnagyobb Apple Store lenne a világon.

A nyilvánosságra nem hozott forrás információi szerint az új Dubai Apple Store a Mall of the Emirates-ben a jelenlegi mozi komplexum helyén nyitna 2015 első negyedévében.

A Mall of the Emirates 2005 szeptemberében nyitotta meg a kapuit a vásárlók előtt, több mint 700 üzlet kap helyet 2,4 millió négyzetméteren. Idén februárban az Apple vezérigazgatója Tim Cook is járt Dubai-ban egy találkozó erejéig az Egyesült Arab Emirátusok  jelenlegi miniszterelnökével. A látogatás célja ismeretlen maradt, de valószínű, hogy Cook az Apple növekedését szeretné elérni ebben a régióban. 

A MacRumors már tavaly azt állította egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva, hogy az Apple a világ legnagyobb kiskereskedelmi üzletét tervezi megnyitni a Közel-keleten. Akkor a forrás szerint az üzlet Abu Dhabi-ban a Galleria Sowwah téren nyílt volna. Azt hiszem hamarosan valóban megkapjuk a világ legnagyobb Apple üzletét és hol máshol mint a világ egyik leggazdagabb országában Dubai-ban.

Kapcsolódó cikk: Íme a világ 5 legszebb Apple üzlete!

 


Kommentek megjelenítése