Almás pletyka: 300 helyett csak 150 Mbps-t bír az iPhone 6

Tech Hírek   |   2014.08.19 - 19:11   |   Írta: Máté Gergő   |   830

A szolgáltatók megkezdték a nagyobb sebességű LTE hálózatok bevezetését LTE-A és LTE+ néven. Ha a forrásaink igaznak bizonyulnak, akkor az iPhone 6 készülékek képesek lesznek ezeken a sebességeken üzemelni, de csak 150 Mbps határértékig 300 Mbps helyett.

ip-6-modem

A GforGames közzétett egy Geekbar megosztást, miszerint az iPhone 6 LTE modemje a Qualcomm MDM9625 lesz, ami támogatja az LTE-A-t, de korlátozott mértékben.

Hogy némileg jobb rálátást adjunk az iPhone 5S és 5C okos telefonokkal mutatunk be egy példát: a két készülék maximum 100Mbps sebességig támogatja az LTE-t, így az iPhone 6 egy 50%-os gyorsítást jelent.

A forrás egyébként, az, akitől a korábbi NAND és DRAM hír származott. Ez a döntés az Apple-től nem lenne meglepő. Az LTE-A nagyon korai stádiumban van, amit csak kevés eszköz támogat. Jogosnak tűnhet, hogy az almás cég kivárja a technológia kiforrottabbá válását.

Már nem kell sokat várnunk az iPhone 6 debütálására: Szeptember 9-én, kedden megtörténik a bemutató.

A legutolsó információink szerint a kijelző panel némileg kúpos élekkel lesz csatlakoztatva és a power gomb felülről oldalra kerül, a kamera kivágást megemelik és egyetlen kör alakú True Tone vaku kerül a készülékbe. Egyelőre minden jel arra mutat, hogy az 5.5 hüvelykes változatra még várnunk kell és nem kerül bemutatásra Szeptemberben.

Forrás: 9to5mac.com


Kommentek megjelenítése