Nem várt meglepetés a Microsofttól

Tech Hírek   |   2014.08.11 - 10:23   |   Írta: Pausch Rita   |   546

A Microsoft egy új, elég jól kinéző alkalmazással rukkolt elő iPhone-ra (iOS). Az app neve: SNIPP3T (Snippet) és bár ez így nem mond túl sokat, mi eláruljuk, hogy nem egy játék és nem is valami feladatkezelő. Ez egy celeb alkalmazás. Kicsit meglepő ettől a cégtől…

snipp3t logo

A legtöbb fejlesztő valószínűsíthetően épp nem azon gondolkodik, hogy valami ilyesmivel rukkoljon elő, de ennek ellenére ez elég jól sikerült a Microsoftnak. A felhasználók igazán dicsérik a felületet és a funkciókat is.

Ez a celeb alkalmazás szolgáltat mindent, amire az ember kíváncsi egy adott hírességről. Könnyedén kiválasztható adott személy és máris sorakoznak a róla szóló legfrissebb értesülések, fotók, videók vagy akár a közösségi oldalak hírei. De akár könnyedén fel is lehet rá iratkozni, ebben az esetben a felhasználó hírfolyamában fognak megjelenni róla az új hírek. Természetesen az elmaradhatatlan rajongói hozzászólásokról sem felejtkeztek meg a fejlesztők, így a fanok egymásra találhatnak, közösséget építhetnek.

Az app a Bing segítségével kutatja a szájberteret, hogy eljuttassa a nagyérdeműhöz Brad Pitt, Justin Bieber vagy Nicki Minajról szóló legfrissebb pletykákat, de akár Charles Manson virtuális nyomába is eredhet, akinek az ízlése épp ezt diktálja.

A legtöbben csak értetlenül pislognak, hogy miért ez a cég, miért ebben a témakörben és miért épp iOS-re először, de ettől még a tény tény marad. Egyelőre a SNIPP3T bár ingyenesen letölthető, de nem érhető el sem Androidra, sem Windows Phone-ra. Ettől függetlenül korai az öröm azoknak, akik épp rohannának az App Store-ba meglesni Lady Gagát a Microsoft furi alkalmazásával. A helyzet ugyanis az, hogy az app kizárólag az Egyesült Államokban elérhető.


Kommentek megjelenítése