Felkerült a Beats By Dr. Dre az Apple Store-ra

Tech Hírek   |   2014.08.07 - 19:13   |   Írta: Máté Gergő   |   811

A Beats Electronics felvásárlása után az Apple a jól ismert termékvonalakat, mint például a Dr. Dre féle kiegészítőket elkezdte nagyon bölcs módon feltüntetni az Online Store-on. Egész pontosan a tegnapi napon kerültek fel a Dr. Dre kiegészítők a tartozák vásárlásnál elérhető „Összes tartozék” ; „Apple tartozék” és az „Exkluzív termékek” közé „Beats by Dr. Dre” menüként.

beatsbydre

A termékek már régóta elérhetőek az Apple online áruházában, de most külön (jól megérdemelt) helyet kaptak az egyszerű elérhetőség jegyében. Ezt a szekciót elsőként a 9to5mac mutatta be: a Beats fejhallgatókról, fülhallgatókról és hangszórók külön promóciót készítettek és természetesen nem maradt el a kiegészítők bemutatása sem (például a Pill Dudes és Sleeves által tervezett Beats hangszórók.

Az Apple tovább folytatja a Beats fejhallgatók terjesztését saját üzleteiben a Beats by Dr. Dre Solo2-vel és a Studio fülhallgatókkal, melyet az iPod touch készülékek mellé javasolnak.

Hamar megtérülhet ilyen tempóban a 3 milliárd dolláros befektetés. Ennyibe került ugyanis az Apple-nek a Beats Electronics és a Beats Music felvásárlása, amit az amerikai hatóság a múlt héten hagyott jóvá. Augusztus elsejével a Beats bezárta az online áruházát és megkezdte az ügyfelek átirányítását az Apple-höz.

Forrás: macrumors.com


Kommentek megjelenítése