Almás pletyka: Csak Október 14-én érkezik az iPhone 6?

Tech Hírek   |   2014.08.01 - 06:26   |   Írta: Máté Gergő   |   827

Legfrissebb értesüléseink szerint az Apple Retail Store azt állítja, hogy az iPhone 6 tervezett debütálási időpontja Október 14-ére (Kedd) várható. Az említett hónap várhatóan nagyon zsúfolt lesz az almás cég számára.

iPhone-6-mockups

A MacRumors jelenti:

„Egy senior Apple Store üzletvezető szerint a nagy nap az Apple számára Október 14-én következik be, ezáltal a cupertinói vállalat számára az egész Október nagyon zsúfolttá válhat. Az Apple egy nagyszabású médiaeseménnyel is készül Szeptember 16-án (szintén kedd), lényegében egy hónappal korábban a debütálástól”.

A forrástól kitűnik, hogy a szeptemberi és az októberi időpont is keddre esik, ez teljes mértékben megfelel az Apple korábbi politikájának, mivel hagyományosan ekkor jelentik be a termékeket. A legtöbb esetben az eladást pénteki napon szokták megkezdeni. Azonban a forrás szerint az almás cég keddi debütálást célzott meg, és azzal támasztja alá az állítását, hogy az ügyféligény és a választék miatt hatalmas erőfeszítéseket kell tenni. Persze mindez csak akkor mehet gördülékenyen, ha jó előre rákészülnek, és nem szakítja meg az eladást rögtön egy hétvége.

Ezzel a véleménnyel viszont sokan szembemennek, hiszen az Apple-től megszokott, hogy mindig péntekenként ad ki új terméket, ráadásul korábbi hírek alapján Októberben már az iWatch várható.

Forrás: mactrast.com


Kommentek megjelenítése