Ilyen király lesz a 1Password iOS 8 alatt

Tech Hírek   |   2014.07.31 - 07:54   |   Írta: H.A   |   756

1Password-Touch-ID-integration-001

Sok olyan fejlesztés lett az iOS 8-ban amire a WWDC során az átlagfelhasználó legyintett, de hosszú távon nagyon jelentős újításnak számít.

Ilyen például az alkalmazáskiegészítők használata, amik segítségével végre nem lesznek elszigetelve teljesen egymástól a programok, hanem egymás funkcióit is használhatják.
Egy másik hasznos újdonság, hogy ezentúl más gyártók is használhatják a TouchID technológia előnyeit.

Ezt a két dolgot kombinálta a 1Password, és így lényegében minden olyan program aki támogatja a kiegészítőket, be tudja építeni az ő bejelentkeztető rendszerüket, és így tényleg minden jelszavunk egy helyen lesz tárolva az iPhone alatt is.

Gyakorlatilag ezzel azt oldották meg amit az iCloud Keychain-al elkezdett az Apple, de nem dolgozta még ki teljesen. Nem kizárt hogy később tényleg kiadnak gyárilag is egy ilyen funkciót, akkor csak az lesz a kérdés, hogy mi lesz a sorsa a 1Passwordnek, de sajnos nagy eséllyel nem vásárolja fel az Apple.

http://vimeo.com/102142106

Most viszont a lényeg az hogy ezek a srácok már jól haladnak a megoldással, a videón látszik hogy működik a dolog, és még egy mintakódot is megosztottak a GitHub-on ami a kiegészítő használatát mutatja be.
Ideje felkészülni az iOS 8 újdonságaira.


Kommentek megjelenítése