Már kapható a működő iPhone 6 klón

Tech Hírek   |   2014.07.24 - 20:43   |   Írta: Máté Gergő   |   2564

Egy működő „Wico6” nevű iPhone 6 klónról tett közzé videót a YouTube-on Danny Winget. Ez a készülék szinte minden részletében – beleértve a csomagolást is, pontos mása az Apple okos telefonjának. De miért olyan érdekes ez? Hiszen mindig is voltak iPhone klónok.

wico6-6

A teljes egészében működő készülék, mely SIM kártya foglalattal rendelkezik, de nem iOS rendszerű. Akár a Goophone i6-osa, a Wico6 is csupán egy átszabott Android-ot futtató kacat. Azonban meghökkentő, hogy egy ilyen cég mekkora erőfeszítést tesz egy tökéletes iPhone klón létrehozására.

A specifikációt tekintve nincs ok a panaszra: egy 2.4 GHz-es négymagos MediaTek processzort, 2 GB RAM-ot és 8 GB tárhelyet rejt burkolat. Kijelző terén szintén egy közepes termékről beszélünk, a 4.7 hüvelykes képernyőn 960 x 540-es felbontású megjelenítést alkalmaztak (234 ppi). Ahhoz képest, hogy csupán egy másolat, egészen megállja a helyét.

A Wico6 azokra a pletykákra alapozva készült, amiket az utóbbi pár hónapban olvashattunk az interneten az iPhone 6-ról. Természetesen az Apple hamarosan megjelenő készüléke dizájnban sok mindenben eltérhet majd, de alapvetően érdekes látni egy ilyen másolatot működés közben.

wico61

wico62

Forrás: 9to5mac.com


Kommentek megjelenítése