„A notebook, amit az emberek szeretnek”

Tech Hírek   |   2014.07.22 - 08:49   |   Írta: Pausch Rita   |   588

stickers

Az Apple egészen új MacBook Air reklámmal állt elő. A „Stickers” vagyis magyarul „Matricák” című reklámspot a korábbi hirdetésektől kicsit más hangnemet használ. Magában a filmecskében egy MacBook Airt láthatunk, viszont a matricák rajta folyamatosan cserélődnek a dinamikus zene ritmusára. A matricák különféle vicces ábráktól egészen a Disney figurákig nagyon különbözőek. A reklám végén pedig a szlogen: „A notebook, amit az emberek szeretnek”.  

A reklámspothoz  a zenét Hudson Mohawke, skót elektronikus zenész, zenei producer írta és a végén megjelenő mondatot is ő találta ki. A forrásaink szerint az amerikai kávézókban látható felmatricázott notebookok ihlették a reklámot, ami pontosan a MacBook Air szerethetőségét igyekszik mutatni a vásárlók felé. Egyébként a reklámhoz kapcsolódó Apple site is ezt a hullámot lovagolja. Leírják a legfőbb jellemzőit, majd megkérdezik, hogy ugyan mi nem szerethető van rajta.

Mivel Apple tévés reklámjainak nagy része az iPhone és az iPad készülékekről szól általában, így üdítő végre egy másik terméket is látni egy spotban. Ráadásul a figyelmesebbek még egy Beats logót is kiszúrhatnak.

 http://youtu.be/7PzntWQ-sVY

A MacBook Air legutoljára 2014 áprilisában újult meg, különös ismertetőjele, hogy ultra vékony és pehelykönnyű. Az Apple legkeresettebb notebookja.

Hivatalos Apple Sticker site: www.apple.com/macbook-air


Kommentek megjelenítése