A következő héten startol az iPhone 6 gyártása

Tech Hírek   |   2014.07.18 - 06:07   |   Írta: Máté Gergő   |   552

Az Apple jelenlegi legfontosabb partnerei, a tajvani gyártók elmondása alapján már csak egy lépésre vannak a gyártás megkezdésétől. A hír a Reuters oldalán is megjelent, miszerint a 4.7 hüvelykes és az 5.5 hüvelykes változatú legújabb generációs okos telefonok gyártása a hónap harmadik hetében kezdődhet. Július második hetében a helyzet a következő:

Foxconn

A kisebbik iPhone 6 tömeggyártását az Economic Daily News (tajvani gazdasági napilap) értesülései szerint a jövő héten megkezdik, míg az 5.5 hüvelykes változat gyártása Augusztus második hetére tolódik. A kínai Foxconn nagyszámú (akár százezer főt elérő) új munkaerő toborzásába kezdett az iPhone-ok összeszereléséhez. Egy másik tajvani partnere az Apple-nek, a Pegatron is hasonló módon cselekedhet.

A múlt héten a szintén tajvani United Daily News beszámolója azt firtatta, hogy a Foxconn nagy teljesítményű, precíz robotok (Foxbotok) beszerzésébe kezdett a nagyobb elemek összeszereléséhez és a polírozáshoz.

A nagyobb kijelző mellett az iPhone 6-osok gyorsabb A8-as processzorral és karcsúbb kialakításukkal is kitűnnek. Az Apple Szeptemberben tervezi bemutatni az iPhone 6-ot és a legtöbb forrás szerint az 5.5 hüvelykes modellre még egy kicsit tovább kell várnunk.

Forrás: appadvice.com


Kommentek megjelenítése