Az IBM segítségével fejleszti az Apple az iOS céges szolgáltatásait

Tech Hírek   |   2014.07.16 - 10:17   |   Írta: H.A   |   943

apple-ibm-enterprise

Sokak szerint az Apple akkor vesztette el a piaci előnyét a Windowsos gépekhez képest, amikor átálltak az IBM által fejlesztett PowerPC processzorokról az Inteles gépekre.

Ezt persze lehet vitatni, de az tény hogy azóta eléggé eltávolodott egymástól a két cég, egészen a mai napig, ugyanis most újra összeáll a két óriás.

Ezúttal nem a hardverekben, hanem főleg az iOS céges alkalmazásaiban nyújt segítséget az Applenek.

Nagy vonalakban több mint 100 alkalmazást és felhő alapú szolgáltatást terveznek bevezetni, és egy új AppleCare rendszert kimondottan a céges ügyfeleknek. Ezeket az “IBM MobileFirst for iOS Solutions” néven fogják a piacra dobni a többi szolgáltatásukkal együtt.

A programok között kereskedelmi, egészségügyi, banki, utazási, telekommunikációs és biztosítási szférákra szabott megoldásokat is bemutatásra kerülnek. Az első hullám ősszel és 2015 elején érkezik a MobileFirst csommagal együtt. Ezzel a vállalatok saját analitikus rendszert kapnak, felhő alapú tárhelyet és munkafolyamat vezérlőt, valamint integrálható biztonsági megoldásokat. Az IBM a cégek számára előre konfigurálja az eszközöket, a szállítással és beüzemeléssel együtt, szóval a nagy cégek életét ezzel lényegesen megkönnyítik.

További információ: ibm.com/mobilefirst


Kommentek megjelenítése