Akár több nappal növelhető az akkumulátor élettartama

Tech Hírek   |   2014.06.29 - 10:12   |   Írta: Máté Gergő   |   863

lumsing-2300mah-e1403970584269

Az újabb iPhone és iPad készülékek akkumulátorának üzemidejére nem sok panasz lehet, de sajnos erős használat mellett ezek sem bírják a végtelenségig. Ebbe természetesen beletartozik a játék applikációk használata, a böngészés, videó nézegetés és a jó öreg „telefonálgatás” is. Amióta a készülékek akkumulátora nem cserélhető, a legjobb megoldás az üzemidő kibővítésére a hordozható USB-s akkumulátor.

ravpower

Általában egy 10-15 dollár (2-3.000 Ft) körüli kiegészítőt ajánlunk, de ebben az esetben csak egy készülék töltését oldottuk meg. Amennyiben több Apple eszközzel rendelkezik az ember, érdemes számolni a következő lehetőséggel is:

Jelenleg két terméket tudunk javasolni azoknak, akik nagyobb igénnyel rendelkeznek a töltést illetően, az egyik a Lumsing 10400mAh Harmonica Style Portable Power Bank External Battery Pack Backup Charger, ami 25 dollárba kerül, a másik pedig a kategória csúcsát jelentő RAVPower Xtreme 23000mAh Multi-Voltage 3-Port Portable External Battery Charger 100 dollárért.

Első versenyzőnk minden energiaigényt kielégítő 10400 mAh-s valóan harmonika méretű és keskenyebb, mint egy iPhone 5s telefon. A gyártásnál nagyon odafigyeltek a minőségre, alumínium alkatrészekből áll és fekete színű. Egy darab 1A-es USB porttal rendelkezik az iPhone-ok töltésére, valamint egy darab 2.1A-es porttal a Tabletek áramellátására. Ezen felül MicroUSB bemenettel is ellátták, hogy a 2 iOS eszköz töltése közben még az adatátvitelre is legyen lehetőségünk.

71s7hmrhcfl- sl1500

Egy óra alatt az iPhone-t képes feltölteni 20%-ról akár 80%-ra és az iPad Air-t szimultán 50%-ról 90%-ra. Egy szimpla iPhone esetében akár háromszor is feltölthetjük vele a telefont az akkumulátor teljes lemerüléséig.

További érv a Lumsing mellett, hogy a feltöltés, illetve az eltávolítás (kihúzás) után a töltő lekapcsol magától. Az újbóli töltéshez csupán a „Charge” gomb megnyomására van szükség.

Ha mindez ez nem elég, akkor jöhet a képbe a RAVPower a döbbenetes 23000 mAh-es akkumulátorával és 3 portos kialakításával. Ez tulajdonképpen egy kisebb füzet méretű brutális erejű töltő, mely körülbelül 10 alkalommal képes feltölteni az iPhone-t és emellett még párszor az iPad-et is nyugodt szívvel rádughatjuk. Ez a termék OLED kijelzővel rendelkezik és százalékos értékben megadja, hogy az adott töltésből mennyi van még hátra.

719usq0dbsl- sl1500 -1

Igazából ezt az extrém tulajdonságokkal rendelkező töltőt nagyobb kempingekhez (akár egy hét!) tudjuk ajánlani, illetve nagyobb méretű eszközök esetében is megállja a helyét. Mindez 100 dollárért egy igazi iOS feltöltő állomást jelent.

Forrás: 9to5mac.com


Kommentek megjelenítése