Elég zafír kristállyal rendelkezik az Apple

Tech Hírek   |   2014.06.15 - 16:54   |   Írta: Máté Gergő   |   605

Megfelelő mennyiségű zafír van az almás cég birtokában ahhoz, hogy mindkét iPhone 6 modell és az iWatch kijelzőjébe is bekerüljön a GT Advanced elemzője, Matt Margolis szerint.

sapphire furnaces

„Az ellátási lánc legutóbbi elemzése alátámasztja, hogy a Mesa bőséges kínálatot nyújt, ami fedezi az iWatch és a 4.7 illetve 5.5 hüvelykes iPhone kijelzőihez szükséges zafírmennyiséget 2014-ben. Sőt, úgy tűnik a Mesa több, mint 200 millió eszköz gyártásához szükséges zafírral rendelkezik” – mondta Margolis.

Már Februárban azon a véleményen volt Margolis, hogy a cupertinói cég felkészült az új eszközök tömeggyártásának megkezdésére. Akkor 100 és 200 millió 5 hüvelyk körüli készülék kijelzőjére elegendő zafírkészletet említett az elemző. Jelenleg több, mint 200 millió kijelzőt tudnának előállítani, ami több iPhone 6-os gyártását teszi lehetővé.

Az év utolsó harmadában fog megjelenni a 4.7-es iPhone 6, míg a nagyobb testvérére 2014 végéig várni kell. Keskeny dizájn, vadul repesztő A8-as processzor és fejlett kamera jellemzi mindkét új iPhone-t. Az iWatch megjelenésére valamikor a két debütálási időpont között (egyesek szerint Októberben) lehet számítani.

Forrás: macrumors.com


Kommentek megjelenítése