Megmarad a Beats Music Android és Windows Phone változata

Tech Hírek   |   2014.05.29 - 22:58   |   Írta: H.A   |   585

Beats Music Hero

Most hogy a Beats felvásárlása hivatalos, az iMore szerint az Apple először fog nem-iOS programokat felügyelni, és ezért érdekes hogy mi lesz a további sorsuk. Szerintem ez kicsit szélsőséges kijelentés, biztosan léteznek olyan cégek amiért nem milliárd dollárokat fizetett az Apple, és ezeknek létezhet olyan részlege ami más platformra ad ki, csak éppen nem ilyen jelentős a piac szempontjából.

Na de visszatérve a Beats Musicra, a Financial Times egyik munkatársa rögtön meg is jegyezte a felvásárlás után hogy még mindig elérhetőek a programok, és Tim Cook azt nyilatkozta nekik hogy “Csak a zenéről szól”. Ez teljesen jogos, ugyanis az iTunes és az egész zene biznisz az Apple egyik olyan melléktevékenysége ami már önmagában kitenne egy óriáscéget. Nem véletlenül eleve az iTunes az egyik olyan program ami Windows alatt is elérhető, és ezért nem is fogja bántani az Apple a Beats Musicot.

Talán taktikus lépés lenne az iTunes áruházát beleolvasztani a Beatsbe, vagy a két programból egy olyat kiadni amiben sokkal több zene érhető el, és ezeket futtatni az összes platformon. Lehet erről is hallunk valamit másodikán.


Kommentek megjelenítése