Még a vizet is iPhone-nal forralhatjuk

Tech Hírek   |   2014.05.26 - 21:10   |   Írta: B Ádam   |   883

ikettle640

Az iKettle névre keresztelt “okos vízmelegítő” tökéletes időzítéssel bukkant fel a neten, ugyanis ahogy arról mi is írtunk, a legfrissebb pletykák szerint az Apple a WWDC-n az intelligens házak felé nyit.

Persze ez még egyáltalán nem garantált, de ha már beszélünk róla, akkor meg kell említeni a létező okos megoldásokat, és ha már a termosztátot és a fényeket vezérelhetjük telefonnal, egy vízmelegítő kancsót miért ne?

Komolyra fordítva a szót, hogyan tudjuk ezt hasznosan felhasználni? Sajnos nem túl sokkal több módon mint egy mezei vízforralót. Az egyik aranyos ötlet, hogy az ébresztőóránk mellé elkezdi forralni a vizet, hogy mire kiérünk a konyhába minden készen álljon a reggeli teához, de ezen kívül sok újdonságot nem ad. A hőfok éppen szabályozható a programból, de ebben is csak négy előre beállított választható, szóval precíz műveletekhez nem ajánlott.

Talán a kancsó legnagyobb érdeme, hogy esztétikus, rozsdamentes külsőt kapott és, akinek ez túl zord, vásárolhat rá színes szilikon borítást.

Az ára 100 font posta nélkül, ami most olyan 37 ezer forint körül mozog, ami egyáltalán nem az ajánlott kategória, de ezzel lesz teljes egy intelligens lakás.

További infó


Kommentek megjelenítése