LuxusAlmák a Harrod’s áruházban

Tech Hírek   |   2014.05.13 - 11:20   |   Írta: Pausch Rita   |   1004
13. máj LuxusAlmák a Harrod’s áruházban

A Harrods áruház neve talán nem ismeretlen azok számára sem, akik még nem jártak Londonban. Az ikonikus üzlet nem csak, mint luxusáruház híres, de 19. századi patinás épülete is potenciális turista látványosság. Hét emelet, 92 ezer négyzetméter és 330 üzlet. Naná, hogy helyet kapott a műszaki részlegen a harmadik emeleten egy Apple Shop is. A neves dizájner márkák mellett szinte hiányozna is, ha nem lenne.

Korábban már hírül adtuk, hogy a gazdagok és híresek nem érik be egyszerű Apple eszközökkel, van olyan anyagi szint, amikor a sok is kevés. Mivel a Harrod’s potenciális elit vásárló rétege - és itt most nem a turistákra célzunk, akik csokit vesznek bent, hanem inkább az áruház melletti parkolót megtöltő gépcsodák tulajdonosai - is ilyen igényekkel érkeznek, így nem meglepő, hogy az Apple készülékek tuningolt változatai itt is elérhetőek.

IMG 1249-695x521

A Dixons, a műszaki részleg üzemeltetője is felismerte azt, amire már néhány luxus ékszerész is felfigyelt korábban: érdemes energiát fektetni az Apple termékek csinosításába. Így az üzletben nem ritkaságok a több ezer, vagy akár tízezer font értékű iPhone és iPad készülékek, természetesen felékesítve az elmaradhatatlan nemesfémekkel és apró, de annál értékesebb ékkövekkel. Az ilyen fejedelmi kivitelezésű eszközökhöz természetesen csodás dobozok és igazolások is járnak, hogy honnan származnak az adott készülékek. Viszont, ahogy a korábbi cikkünkben említett gyártónál, a Harrod’s-nál is az Apple termékek maguk ugyanazok, semmivel sem tudnak többet, mint a „sima” társaik, csak némi luxus külcsínnel gazdagabbak.

A képek szerzői joga: Daniel Rasmus, www.iphonelife.com

 


Kommentek megjelenítése