OMSignal - Kövesd a testedet digitálisan

Tech Hírek   |   2014.05.12 - 21:32   |   Írta: H.A   |   923

OMsignal-10

Be kell valljam hogy nekem eladták a pólót a bemutató videóval. Persze ezek a bemutatók mindig túloznak, és egy új termék esetében gyakran még nem működnek olyan precízen a dolgok hogy azonnal érdemes legyen rá lecsapni, de biztos vagyok benne hogy a 10-es évek már az ilyen újításokról lesz híres, nem az okostelefonok egyre nagyobb kijelzőitől.

http://youtu.be/MDa_af2pAdo

Aki nem érti miről van szó, annak dióhéjban annyit, hogy ez egy olyan póló, amit telepakoltak szenzorokkal, és egy vezérlővel, ami folyamatos statisztikát készít a testünk állapotáról. Egészen pontosan a szívritmust, a légzés gyorsaságát és űrtartalmát,  a mozgásokat, a mozgások intenzitását és az elégetett kalóriákat.

Persze ebből mindent nem tudunk meg az állapotunkról, de ahogy a példa mutatja edzéshez kiváló, és egy nagy lépéssel közelebb kerültünk egy olyan jövőhöz, ahol önmagunkat is integráltuk a digitális életünkbe.

Ha ez nem lenne elég, az egészhez tartozik egy alkalmazás iPhonera, amivel folyamatosan követhetjük az állapotunkat és összemérhetjük a statisztikákat.

A kérdés csak az, hogy melyik nagy gyártó csap le rájuk a jövőben.

Akárhogy is, a termék már előrendelhető és a nyáron ki is lesz adva. Aki most lecsap rá, 200 dollárért hozzá is juthat egy ilyen pólóhoz, ami egy Fuelbandhez képest sokkal jobb ár-érték arány.

omsignal.com


Kommentek megjelenítése