„Sokkal erősebb vagy, mint gondolnád” – Új 5S reklám

Tech Hírek   |   2014.04.28 - 06:40   |   Írta: Pausch Rita   |   674

Tim Cook április 23-án azt csiripelte a Twitter-en, hogy „Sokkal erősebb vagy, mint gondolnád”. Na, ez mi a manót jelenthet? Elbizonytalanodott volna egy óriáscég élén, vagy felcsap motivációs trénernek? Természetesen egyik sem. Egy kis reklám sohasem árt...

powerful

Április 22-én ugyanis, először az ABC csatornán, új reklámfilmmel rukkolt elő az Apple az 5S készülékhez „Powerful”( Erős) címmel. A reklámhoz a Pixies együttes „Gigantic” című számának refrénjét használták fel. „Óriási, óriási, óriási. Egy nagy, nagy szerelem.” – éneklik többen, miközben a reklámban különféle vidám jelenteket látni, hogy egyes vásárlók hogyan és mire használják az iPhone 5S készüléküket. Majd végül a záró jelmondat jelenik meg: „Sokkal erősebb vagy, mint gondolnád.”

A reklám megjelenésével szinte párhuzamosan az Apple nemzetközi oldalára is felkerült a mondat némi kiegészítéssel: „Megvan az erőd, hogy alkosd, formázd és megoszd az életed. Ott van a kezedben. Vagy táskádban. Vagy zsebedben. Ez az iPhone 5S.” Természetesen a reklám megtekinthető az oldalon keresztül is, sőt még a jelenetekben használt alkalmazások felsorolását is megtalálhatjuk. Ezek között ezúttal találhatunk alap Apple alkalmazásokat, de más fejlesztők termékeit is, akár 80 dolláros áron.

http://youtu.be/ODmfmUWqlSA

Apple 5S Powerful (a magyar store-ban még nem érhető el):

http://www.apple.com/iphone-5s/powerful/


Kommentek megjelenítése