10 szörnyű női USB kütyü

Tech Hírek   |   2014.04.27 - 17:11   |   Írta: Pausch Rita   |   2976
27. ápr 10 szörnyű női USB kütyü

Bár a kütyügyárak futószalagjairól néha lekerülnek értelmes, vagy jól használható dolgok is, azért nagy százalékban öntik a furcsaságokat is magukból.

Vasárnapi összeállításunkban szeretnénk bemutatni egy csokorral a legérdekesebb női kütyükből, hogy ez a nap is vidáman induljon. Csak erős idegzetűeknek!

kutyu01

Első ránézésre ebből a kifejezetten „hölgyek” számára árusított szettből csak két dolgot tudtam azonnal beazonosítani. Nagyobb képre és leírás olvasására volt szükségem, hogy rájöjjek, hogy a három usb-ről működő micsoda közül a világított pohártartós mini ventilátoron és a kivilágított tükrön kívül mi a harmadik: mini porszívó kefével. Hogy mi az összefüggés a három dolog között? Egy gyors porszívózás után a kimelegedett hölgyek felfrissíthetik magukat egy ízlésesen kivilágított pohár vízzel és aztán megtekinthetik magukat a szintén kivilágított tükörben. Egyértelmű, nem?

kutyu02

Úgy tűnik az USB-s porszívózásnak egyre nagyobb hagyományai vannak. A pisztoly formájú pink csodát előbb nézném vízi pisztolynak. Nem egészen 14 dollárért lehet rendelni ezt az igazán praktikus darabot. Szerintem minden hölgynek feltétlen szüksége van rá.

kutyu03

Gondolom már épp hiányoltátok Kitty-t. Helló! Itt van ő is. Én kérek elnézést a fejéből kiálló – bocsi, a feje mögött elhelyezett - tárgyért. Rossz az, aki rosszra gondol. Ez természetesen csak egy USB billentyűzettisztító. A szállítás pedig egyenesen Japánból. Honnan máshonnan?

kutyu04

A kütyügyárak gondolnak a női parti arcokra is! Itt a diszkó egér. Nem cincog, ellenben bőszen világít kattogtatás közben. A hirdetők szerint nincs is jobb módja feldobni az unalmas munkahelyi íróasztalt. Garantáltan szem nem marad szárazon az irodában.

kutyu05

Bár tudom, hogy itt a tavasz és egyre melegebb van, de a légkondival alaposan lehűtött irodák miatt mindig aktuálisak az USB kézmelegítők. Egyből kétfélét is hoztam nektek. Egy kézmelegítőt az egérhez és egyet külön a billentyűzeten szaladgáló kezeknek. Elképzelem a kormányablakokban vagy a NAV-nál ülő szorgos kezű ügyintézőket, amint ilyeneket viselnek. Szórakoztató lenne az ügyintézés az egyszer biztos.

kutyu06

Ha már hideg, és a kezeink teljesen melegen vannak, akkor a hátunk se fázzon! USB hátmelegítő. No komment.

kutyu07

A hideg kezekhez és meleg takaróba burkolózva a légkondifagyástól védendő testünket szükség lesz meleg védőitalra is. Íme, az USB pohármelegítő. Így már tuti nem hűl el a kávé, a tea, ha pedig 40 fokban semmi szükség rá, akkor mégis cuki szív alakú.

kutyu08

Abban a pillanatban, hogy átfordultunk kánikulába szükségessé vált egy ventilátor. Nem mindenkit fagyaszt mélyhűtött darabbá a rosszul beállított légkondicionáló. Vannak irodák, ahol egyáltalán nincs. Az izzadó kollégák között, a meleg mellett, viszont felmerül még egy probléma: a szagoké. A kütyügyárból íme a darab, ami két legyet üt egy csapásra! Aroma ventilátor. Természetesen, mint minden eddig bemutatott darabunk, ez is USB-ről üzemel. Egy kis illatos lapocskát elhelyezve benne egyszerre hűt és illatosít.

kutyu09

Végül pedig megszokhattuk, hogy az USB adathordozók akár furcsa formákat is kaphatnak. Mindennapos a kulcstartó, a tollban elrejtett adathordozó és persze a mindenféle kis figurák, de a bross még engem is meglepett. Ötletes nem mondom. Csak kitűzzük, aztán, ha kell levesszük a blúzról. Hát…

kutyu10

Ne mondja senki, hogy én nem figyelmeztettem előre az olvasókat!

 




Kommentek megjelenítése