5 probléma amit egy 5 inches iPhone megoldana az Applenek

Tech Hírek   |   2014.04.14 - 07:17   |   Írta: Zoltan C   |   795

usedapple5inch

Az Apple filozófiájának alapja a problémák megoldása, és a legmagasabb technológia elérhetővé tétele az emberek számára. Nem egyszerűen több iPhonet akarnak eladni, hanem jobb és jobb iPhoneokat minél több embernek. Persze mindezt abszolút szimbiózisban - tehát ez nekik is jócskán megérje. Úgy félnek az alacsony árréstől, mint ördög a szentelt víztől. De nincs is ezzel semmi baj, hiszen amíg ők profitálnak, mi a legjobb termékeket használhatjuk.
Ebből a gondolatmenetből és abból a jól érzékelhető folyamatból, hogy szinte minden más Apple termékből van legalább két méret, egyértelműen következik, hogy itt az ideje két különböző méretű iPhone piacradobásának, csak hogy mindenki boldog lehessen. Egy 5 inches iPhone érkezésével nem kell többé egy iPhone és egy "péklapát" nem iPhone között vacillálnunk.

Most pedig lássuk azt az 5 megoldandó problémát:

1. Betörne az Apple is az eddig igen jövedelmezőnek tűnő 4 inch feletti telefonok piacára. Ez pedig egyenesen a Samsungtól és más  nagy riválisaitól szívna el bevételt.

2. Nem lehetne többé pusztán a kijelző mérete az, ami meggyőzi a vásárlókat. Oda tolódna a hangsúly, amiben az Apple igazán jó: felhasználói élmény és az iOS rendszerek ökoszisztémája.

3. Sokak elsődleges számítástechnikai eszközévé válhat az iPhone 6. Szépen betöltené az űrt az okostelefonok és a tabletek közt, kitűnő olyanoknak akik kényelmi vagy anyagi okokból nem akarnak két készüléket hordozni magukkal.

4. Új korcsoportoknak, rétegeknek is kezelhetővé válna az iPhone. A hatalmas kijelző felhasználóbarátabb a nagyobb kijelzőelemek miatt - ez elsősorban az időseknek kedvezne.

5. Szofisztikáltabbá válhatna a rendszer. Gesztus alapú navigáció, dinamikus interfész - egy 5 inches iPhone 6 megnyithatná a jövő kapuit.

HasznaltAlma.hu


Kommentek megjelenítése