Harapósabbá teszi az iPhone 4-eket az iOS 7.1

Tech Hírek   |   2014.03.12 - 06:50   |   Írta: H.A   |   605

apple-iphone-4s-ios-7-1-update

Az iOS 7 tavaly szeptemberi debütálása után sok iPhone 4 tulaj érezhette úgy, hogy nem ilyen lovat akart. Szinte kivétel nélkül számoltak be a tulajok telefonjuk belassulásáról, sőt egyes esetekben egyes funkciók teljes mértékben használhatatlanokká váltak. Pár napja viszont már elérhető a legfrissebb iOS 7.1, amely megoldást kínál ezekre a problémákra.

ios71improvement

Szemmel látható gyorsulás következett be a legtöbb előre telepített alkalmazás indításakor, ilyen elsősorban a Safari vagy a kamera app. Jóllehet, még így is jóval hosszabb időbe telik minden, mint a jó öreg iOS 6.1.3-on - a telefonkönyv behozatala így is nevetségesnek mondható 1.83 másodpercbe telik, szemben az iOS 6.1.3-on tapasztalt 0.67 másodperccel. Ezen frissítés továbbá sokkal simábbnak, egyenletesebbnek ható animációkat is ígér a kezelőfelületen.

Nagy valószínűséggel az iOS 7.1 volt az utolsó iPhone 4-en is elérhető oprendszer frissítés, amely az iOS 7-et még pont élvezhetővé teszi ezen a kissé már kiöregedett modellen. Viszont egyúttal éreztetik a felhasználóval, hogy jól tapasztalható előnyei vannak ha váltanak egy frissebb iPhone modellre. Azok akik eddig nem tették fel a 7-es szoftvert a sima iPhone 4-re szerintem még várjanak kicsit a frissítéssel.

http://youtu.be/VDt6WLw8_U4

HasznaltAlma.hu

CS.Z


Kommentek megjelenítése