Messze mutató iPhone 5S reklámfilm.....

Tech Hírek   |   2014.02.28 - 15:01   |   Írta: Pausch Rita   |   1326
28. feb Messze mutató iPhone 5S reklámfilm.....

Az Apple február elején tette közzé „A kifutón az 5S-sel” címet viselő rövidke, 30 mp-es videót a YouTube-on. Maga a filmecske az 5S készüléket reklámozza és egyben ügyesen összeköti a technológiát a divatvilággal is.

Ha megnézzük a spotot egy divatbemutató képeit láthatjuk, illetve ugyanennek a kulisszái mögé is beleshetünk amolyan felvillanások erejéig.Ez most hogy jött? Hol kapcsolódik az 5S a divathoz, amikor főleg az 5C-t kötötték inkább oda? Az egész ügy kissé kacifántosabb egy sima reklámfilmnél.

A felvételek, amiket a videóban láthatunk a Burberry Prorsum női vonalának 2014-es tavaszi kollekció divatbemutatóján készültek még tavaly szeptemberben. Akkor a Burberry és az Apple közösen bejelentették, hogy a bemutató minden apró részletét iPhone 5S készülékekkel fogják rögzíteni. Két legyet egy csapásra alapon szerették volna szemléltetni a két cég marketing törekvéseit. Az Apple, hogy az új készülékével milyen jó minőségű képeket és videókat lehet készíteni, a Burberry pedig a kollekciója mellett azt is szerette volna megmutatni vásárlóinak, hogy a technikai haladást követve is szolgálja az igényeiket.

burberry2

A forgatáshoz felállítottak különféle technikai egységeket, melyek akkor még nem is voltak elérhetők, viszont segítségükkel, a videóban is látni, hogy milyen remek minőségű felvételeket értek el, ide értve kiemelten a lassított felvétel funkció bemutatását, amit a spotban is láthatunk.

Hogy ez az együttműködés vezetett aztán egy későbbi még nagyobbhoz, vagy ez már csak az utolsó mozzanat volt előtte, azt nem tudni, de az bizonyos, hogy egy hónappal a divatbemutatót követően az Apple bejelentette, hogy a Burberry vezérigazgatója, Angela Ahrendts, átigazol hozzájuk alelnöknek.

Bevallom, én nőként ezt a cserét kíváncsian várom. Vajon hatással lesz-e Ahrendts jelenléte az Apple termékek külső megjelenésére? Ez egyelőre a jövő zenéje, az viszont biztos, hogy az 53 éves hölgyet, aki eddigi élete nagy részét a divatvilágban töltötte most még egy rangos brit címben is részesítik heteken belül.

 

SaveSave


Kommentek megjelenítése