Furcsa iPhone 5C plakátok

Tech Hírek   |   2014.02.27 - 23:06   |   Írta: H.A   |   951

5c billboard blue pink

Úgy érzem az elmúlt héten valamilyen okból a legtöbb Apple híroldal az iPhone 5C bukásáról írt cikkeket. Őszintén szólva nem nehéz fogást találni rajta, viszont szerintem koránt sem olyan borzasztó termék, kézben fogva egészen más érzést nyújt, és jó hogy végre van színvariáció.

Nálunk hivatalosan nem reklámoz az Apple, épp ezért érdekes hogy mivel próbálja máshol népszerűsíteni a telefont. Az elmúlt időszakban a TV reklámok terén több kiemelkedő alkotás is született, és az 5C “Greetings” reklámvideója sem rossz. A debütálás után készült “Plastic perfected” már kapott némi kritikát a műanyag túlzott hangsúlyozása miatt, de összességében ezzel sincs gond.

A probléma a legfrissebb kültéri plakátoknál lépett fel. Persze ki kell emelni a színeket, erről szól az 5C életérzés, de némelyik elég furcsa összeállítást választott.

Az egyik, talán legzavaróbb választás ez a Chicagói metróban látható fekete-sárga-pink felosztás. Vajon kit akarnak vele megcélozni?
iphone 5c advertising billboard

Illetve egy hasonló sárga-kék-pink összeállítás Londoban.

iphone 5c tube

Ezekről egy kész gyűjtemény látható ezen a linken.

Ha más nem, az újítás gondolatát mindenképpen értékelni kell. Talán divatot is teremthet az Apple. Ettől függetlenül az 5C-hez készült tok egyértelműen lehetett volna jobb is, és hogy minden második reklámon megjelenik, csak ront a színvonalon.


Kommentek megjelenítése