Az új Galaxy Tab reklám is élből támadja az iPadet

Tech Hírek   |   2014.02.19 - 21:00   |   Írta: H.A   |   788

Az eddigiekhez képest egészen szolidra sikerült a Samsung legújabb Apple fikázós reklámja. 

http://youtu.be/fThtsb-Yj0w

Az új iPad nagyon vékony, szóval nincs mit tenni, nekik még vékonyabb tabletet kellett gyártaniuk, és ezt úgy a legjobb kiemelni ha az iPad debütáló reklámját parodizálják.

Valószínűleg idén ennél is vékonyabb készülékekkel fog jönni az Apple, egyszerűen ezt a fejlesztést szeretik tartani, és napi szinten tényleg kényelmes az egyre vékonyabb és könnyebb mobil eszközök használata. Ezzel nincs gond, meg kell felelnie a trendeknek a Samsungnak is, és a Microsoft korábbi Surface reklámjaihoz képest még egészen kreatívan sikerült ezt érzékeltetnie.

A többablakos multitasking már vitatható kérdés. Tényleg vannak olyan esetek, amikor jól jönne egy jegyzettömb vagy számológép valamilyen tevékenység közben az iPaden is. Ettől függetlenül a reklámban eléggé életszerűtlen a helyzet. Ha filmet nézek, nem állok neki közben emailt írni, vagy ha mégis akkor inkább megállítom ahol épp tart.

Az Apple biztosan fog ez ügyben is valamit lépni, és mivel már évek óta téma ennek a hiánya, idén nem lenne meglepő ha az új iOS ilyen jellegű technikai megoldásokra lenne kihegyezve, a tavalyi felületi változások után.

penciltabs-1000x500

 


Kommentek megjelenítése