Tim Cook a D11 konferencián

Tech Hírek   |   2013.05.29 - 13:16   |   Írta: H.A   |   999

tim-cook-the-d11-interview 

Nem lesz Chat Heads iOS alatt

 

Tegnap az AllThingsD-nek Tim Cook hivatalosan is kijelentette hogy nem fogják globálisan engedélyezni a Facebook alkalmazás Chat Heads funkcióját.

Az interjú során elmondta hogy az Apple nem zárkózik el az Androidos alkalmazások portolásától -kiemelve- ha azoknak van értelme.

Persze biztos sokan vannak akik ezt hiányolják, de ne felejtsük el hogy a programon belül már elérhetjük ezt a funkciót, és sok olyan Android felhasználó van aki jobban örül neki ha az inkább ott is marad. Természetesen ha mégis nagyon szükséges, szokás szerint erre is készítettek egy jailbreaket igénylő módszert, erről bővebben itt lehet olvasni: Messagebox

 

Jöhet az Apple óra?

 

Szóba került még a Google Glass, amiről Cook úgy gondolja nem fogja a nagyközönség használni, mivel nem túl kényelmes, főleg hogy az elve szemüveges emberek kimaradnak első körben. Úgy gondolja hogy a "viselhető" technológia a csuklón sokkal könnyebben működik, és a felhasználóknak kényelmes eszközöket kell nyújtani.

 

Nem lesz olcsóbb iPhone, de sokat változik a felület

 

Erre is csak következtetni lehet, mivel Cook több érvet is felhozott hogy miért jobb egy iPhonnal megcélozni a piacot. Ezenkívül nyugtázta a pletykákat miszerint Jony Ive dolgozik az iOS 7 felületén, vagyis egy nagyon izgalmas WWDC lesz idén.

 

A teljes videó itt érhető el: 




Kommentek megjelenítése