Az egyik Dubai szálloda arany iPad-eket osztogat a vendégeknek

Tech Hírek   |   2013.05.29 - 20:18   |   Írta: H.A   |   1040

Az Apple iPad-jei prémium termékek egy prémium árral, de úgy tűnik, hogy ez nem elég a Dubai hotelnek, amely 24 karátos arany iPad-eket a kölcsönöz a vendégeknek.
A The Burj Al Arab talán a világ egyik legnépszerűbb luxus hotelja ahol most arany iPad-eket adnak kölcsön használatra a luxus szobák vendégeinek. Azok a vendégek, akik kivesznek egy éjszakára egy szobát a szállodában, mely 1525$-tól kezdődik, kapnak a szoba mellé egy 24 karátos arany iPad-et használatra. A felhasználók jelenleg csak egy előre telepített alkalmazásokat használhatnak, ami limitált élvezeti élményt nyújt de a dolgozók már rajta vannak az ügyön, hogy több alkalmazás kerüljön a kölcsön készülékekre.
A Gold & Co. London üzlete tervezi és gyártja az iPad-eket kizárólag a Burj Al Arab-nak. A készülékbe bele van vésve a hotel logója, az Apple logója és a hotel mottója: "Stay Different".
A hotel jelenleg 16GB-os, WiFi-s harmadik generációs iPad-eket kölcsönöz a vendégeknek. Azok akik szeretnének haza vinni egyet a luxus iPad-ből, vehetnek 64GB-os modellt leértékelve a Burj-s Bespoke Boutique-ban, potom 10.200$-ért.
A boltban még kapható arany iPad mini, arany iPhone 5 és arany BlackBerry Q10.

 


Kommentek megjelenítése