Ismét el akarták lopni az iPhone-om!

Tech Hírek   |   2015.11.18 - 16:06   |   Írta: Érci Viktória   |   3173
18. nov Ismét el akarták lopni az iPhone-om!

Egy hónapon belül másodszorra. Zugló az új Mordor.

Tudom, már szinte krimibe illő, és higgyétek el, számomra is irreális a történet, de ez a sztori megtörtént, igaz, és a lehető legfrissebb. MÁR MEGINT! Megint el akarták lopni az épphogy megszerzett új iPhone-om. Egy hete szállította a biztosító, és azóta féltve őrzöm, az utcán csak headsettel használom, sőt már nem is járok tömegközlekedéssel, mert minden mögöttem álló férfit potenciális tolvajnak tekintek… Egyszer merészkedek el gyalog a munkahelyemről egy sürgős ügyben, erre tessék!

A Bosnyák téren a templom mellett indultam a hetes buszoktól az Örs Vezér tere irányába, füles bedugva, zene maxon.  Aki nem ismerős arrafelé, annak mellékesen megjegyzem, hogy most újították fel a Bosnyák téri templomtornyot, ami egyúttal új órát is kapott. Célirányosan indultam az üzletünk felé, a templom mellett ücsörgő 25 körüli srác pedig felém. Én direkt nem lassítottam, ezzel is jelezvén, hogy sem apróm, sem időm nincs rá, de ő (ismételten direkt kisbetűvel) erőszakosan az utamba állt és mivel látta, hogy nem hallom, nagy erőkkel mutogatott a kezére, jelezvén, az idő érdekelné. – Na persze!

A headseten állítottam le a zenét, ekkor már hallottam is a kérdést, és legszívesebben azt reagáltam volna, hogy „most raboltak ki, csak nem képzeled, hogy előveszem a telefonomat?!”, de csak egy határozott nem hagyta el a számat… Szóval a Bosnyákon is vigyázzatok, egyértelmű, hogy mire ment ki a játék, hisz az óra mellett ült.

Azt a bizonyos elkövetőt pedig, akiről a híradóban is szó volt, és nem csak engem, de még jó pár embert kirabolt, valóban elkapták. Jártam a rendőrségen, és azonosítottam. Megy a böribe továbbképzésre (mellesleg kigyúrtabb volt, mint amire emlékeztem).

Kapcsolódó cikkek: Ellopták az iPhone-om, Miután ellopták az iPhone-om


Kommentek megjelenítése