iPhone 7 hírek, kiszivárogtatások, pletykák – erre számíthatsz!

Almás Pletykák   |   2015.11.03 - 07:21   |   Írta: H.A   |   4673
03. nov iPhone 7 hírek, kiszivárogtatások, pletykák – erre számíthatsz!

Ha szeretnéd te is megosztani Almás véleményed az oldal olvasóival, küld el nekünk e-mailben és mi kitesszük az oldalra.

A lenti cikket Varga Robert, a tutitartozek.com weboldal szerkesztőjétől, egy lelkes olvasónktól kaptuk.

Igen, jól olvastátok a címben, valóban az iPhone 7-ről fogunk írni nektek. Meglepőnek tűnhet, hogy már van hír a következő generációs Apple telefonról, de így működik ez az elektronikai cikkek iparágában – amikor mi az új i6-okat csodáljuk, akkor az alma főhadiszállásán már az új telefonon agyalnak. Sőt, nem is csak gondolkoznak, hiszen a legtöbb kiszivárogtatott hír a beszállítóktól érkezik, tehát hamarosan el is kezdik összeszerelni az első iPhone 7 demó modelleket!

Nézzük hát, mit is várhatunk az iPhone 6S utódjától, hírek, pletykák és spekuláció következik!

1. Amire szinte biztos számíthatunk

Ha megnézzük, az Apple telefonok eddigi fejlődését, akkor pár dolgot biztosan elvárhatunk az i7-től: megváltozott külső, több RAM, hasonló felbontás, mint eddig, és valószínűleg nagyobb kamera. Az akkumulátor élettartama eddig mindig sok panaszra adott okot (főleg, hogy az IPhone 6s akkumulátora kisebb lett, mint az iPhone 6-é), így könnyen meglehet, hogy erősebb aksit fogunk kapni.

2. Teljesen vízálló telefon?

Ugyan a 6S széria is viszonylag vízálló (videó itt), könnyen meglehet, hogy az iPhone 7 teljesen vízálló lesz. Egyes android telefonok már régóta rendelkeznek ezzel a tulajdonsággal, így valószínű, hogy a jövő évi iPhone széria egyik nagy újítása lehet a teljes vízhatlanság. A kínai beszállítóktól érkező pletykák alapján ez nagyon is valószínű. A kérdés az, hogy mennyire fog ez a design kárára menni. Az Apple-t ismerve semennyire: vagy teljesen illeszkedni fog az új kinézethez a vízálló anyag, vagy nem lesz beépítve a vízállóság.

3. Új giga-processzor

A kínai twitter, a Weibo híresztelése szerint az Apple új technológiával kísérletezik processzorok terén. A hír szerint év vége felé meg fog jelenni az Apple A9-es processzorának fejlesztett változata (talán az új iPad Pro–ba építve?), amit 2016-ra még tovább fognak fejleszteni, így az i7-be majd az A10-es processzorok kerülhetnek. Mellesleg az iPhone 6S-ben található A9-es processzor hírét is innen szivárogtatták ki, így adhatunk erre a hírre. A kérdés igazából az, hogy ha már most is gyorsabb a telefon, mint pár számítógép, akkor minek tovább fejleszteni?

4. Letisztult luxus design – semmi műanyag

Ez már nem semmi spekuláció! Tudtátok, miért van az i6 hátlapján két (nem túl esztétikus) műanyag csík? Azért, mert ha csak fém borítás lenne a telefonon, akkor nagyon nehezen fogná a rádió jeleket, így alig tudnánk telefonálni. Ezt a szépséghibát az Apple lehet, ki fogja javítani 2016-ban. A cég leadott egy szabadalmat, amiben azzal kísérletezik, hogy a hagyományos alumínium hátlapot lecserélje más, fémes kinézetű és tapintású anyagokkal, amik átengedik a rádió sugárzást.  

Apropó kinézet, láttátok már az i7-ről készített koncepciót? Hasan Kaymak designer készített egy spekulációs videót az új telefonról. Ha így nézne ki, nem maradna sokáig a boltok polcán!

 

És még mire számíthatunk?

Megerősített Zafír kijelző, erősebb hátlap, megmaradt kijelző nagyság, tovább fejlesztett force touch display, több mikrofon – ezek a hírek keringenek még a világhálón. Sőt, a legforróbb pletyka az, hogy nem csak iPhone 7-et kapunk 2016-ban, hanem egy iPhone 7C-t is! Szerintünk ez sem lenne meglepő, már most izgatottan várjuk a következő évet. 

Nektek mi a véleményetek? Milyen lesz az iphone 7? 

Forrás: knowyourmobile.com

Képek: i.ytimg.com

Kapcsolódó cikkek:  Átmegy retróba az iPhone 7? 

Megdöbbentő gondolatok az iPhone 7 paródiában

Szupervékony iPhone-t kaphatunk jövőre​ 

Ilyen lenne a nagyképernyős iPhone 7​


Kommentek megjelenítése