Lehetséges, hogy valóban vízálló az iPhone 6s?

Apple Hírek   |   2015.10.05 - 01:05   |   Írta: Zoltan C   |   2959
05. okt Lehetséges, hogy valóban vízálló az iPhone 6s?

Két videó is felkerült a Youtube-ra, azt suggalva, hogy az Apple legújabb üdvöskéi vízállóak. Azért ezt ne tessék otthon kipróbálni!

Korábban írtunk már erről, de a téma továbbra is nagyon foglalkoztatja a tech újságírást. Ezek szerint az iPhone 6s és 6s Plus rendelkezhet egy nem reklámozott újítással? Nos, ne vegyünk hivatalos tesztnek, megerősítésnek egy Youtube videót sem, akármennyire is hihetőnek tűnnek. Természetesen az Apple részéről még semmilyen megerősítést vagy akár reakció nem érkezett. Mindenesetre nem lehetetlen, hogy fű alatt javítottak új készülékeik vízállóságán - aminek a maszek szervízek nem igazán fognak örülni.

Na lássuk a videókat! Egy Zach Straley nevű youtuber töltötte fel a nevezetes teszt videókat. Az elsőben - amit korábbi cikkeinkben is szerepelt - egy órára teszi egy tál vízbe a két készüléket.

Egy óra egy tál vízben - adjuk meg neki, hogy valóban H2O-ról van szó -, majd gyors teszt és minden klappol. Ez szép és jó, de mi van ha az oxidálódó alkatrészek miatt csak később jelentkeznek hibák? Éppen ezért Zach készített egy másik videót, melyben 24 óra elteltével is teszteli a két készüléket. Az eredmény pedig legalábbis elgondolkodtató

Gyakorlatilag érintetlen a két telefon, leszámítva a 6s képernyőjének tetején megjelenő vékony csíkot. Ugyanakkor a telefonok tökéletesen működtek, a fülhallgató jack és a töltő csatlakozója is sérülésmentes volt, hibátlanul funkcionált a Touch ID, valamint a hangszórók is. Ezt vajon hány korábbi iPhone-nal lehetett volna megcsinálni?

 

Ha bármi fejlemény lenne az ügyben - akár az Apple, akár más teszterek részéről - nálunk biztosan értesülni fogtok róla!

Forrás: cnet.com


Kommentek megjelenítése