Dr. Dre is szerepet kap az Apple első saját TV sorozatában

Almás Pletykák   |   2016.02.15 - 16:25   |   Írta: Zoltan C   |   2372
15. feb Dr. Dre is szerepet kap az Apple első saját TV sorozatában

Hip-hop fanok figyelem!

Erősödnek a pletykák miszerint, saját tévés tartalmat állítana elő az Apple, akárcsak a műfaj nagyágyúi, a Netflix és az Amazon. A hamarosan induló show címe "Vital Signs" lenne, ami a Beats társalapító, és jelenlegi Apple alkalmazott, Dr. Dre félig-meddig önéletrajzi filmje lenne. Akárcsak a Netflixnél, itt is egyszerre kijönne az összes rész.

Akik már látták a forgatókönyvet, azok mind nagyon sötét drámának írták le. Minden egyes epizód fél óra körüli hosszúságú lenne, nem kevés szexszel és erőszakkal. A The Hollywood Reporter szerint  éppen most forgattak le egy hosszabb orgia jelenetet, amit Dre felesége, Nicole Threatt Young is jelen volt...

Sokáig úgy spekuláltak, hogy az Apple kiépítené a saját stream szolgáltatását, de időközben leálltak az ilyen irányú fejlesztések, így hát maradtak a hagyományosabb megoldások. A Hollywood Reporternél az Apple Music-ot tartják erre alkalmasnak,  akármennyire is fura ez elsőre. 

Dr. Dre lenne a sorozat producere, az Apple pedig a pénzt adná. Hallani lehet még olyan nevekről a projekt körül mint Sam Rockwell (Galaxy Quest, Confessions of a Dangerous Mind) és Mo McRae (ő a Sons of Anarchyból lehet ismerős). A rendezői székre pedig Paul Hunter a legesélyesebb.

Forrás: macrumors.com

 


Kommentek megjelenítése