Android fanatikusok lepontozták az Apple Move to iOS-t

Apple Hírek   |   2015.09.18 - 09:19   |   Írta: Máté Gergő   |   3353
18. szept Android fanatikusok lepontozták az Apple Move to iOS-t

Az Android fanatikusok egy csillagot adtak rá.

Alighogy az Apple kiadta első Android alkalmazását, a fanok máris megtámadták. A Move to iOS lényege, hogy a lehető legkönnyebben váltsunk Android eszközről iOS-re, ez azonban nem nyerte el az Android-os keménymag rokonszenvét. Jelenleg azzal trollkodnak, hogy ötből csupán egyetlen csillagot adnak az alkalmazásra. Segun Omojokun szeretné, ha az Apple programja a feledés homályába kerülne, ezért mindenkit arra buzdított, hogy pontozzák le.

Jelenleg 800-an szavaztak 5 csillagot a Move to iOS-nek és 3.000-en adtak rá egy csillagot. Ezzel 1.8-nál tart, ami borzasztó pozíciónak számít. A programhoz tartozó kommentekben is leszólták az applikációt. Időgépnek nevezték, ami lehetővé teszi, hogy elavult dolgokat telepítsen a felhasználó. Michael Tyler az NFC-vel történő fejhallgató párosítást hiányolta. Persze ennél durvább kommentek is érkeztek:

"Ha az Apple egy ország lenne, akkor Észak-Koreának hívnánk" - írta Akshat Singh. Jeffrey Fina pedig azt írta, hogy Ebolát kapott a letöltés után.

Úgy tűnik ezek az emberek remekül szórakoznak az Apple új applikációjával, ami a sok negatív hozzászólás ellenére továbbra is elérhető.

Forrás: theverge.com


Kommentek megjelenítése