Az Apple koppintotta a Move to iOS-t

Alkalmazások - Játékok   |   2015.09.18 - 12:27   |   Írta: Érci Viktória   |   1745
18. szept Az Apple koppintotta a Move to iOS-t

Nem tudom eldönteni, hogy most elismerően biccentsek, vagy rosszallóan összehúzzam a szemöldökömet.

Mint ahogy arról már mi is hírt adtunk, a hét elején került a Google Play áruházba az Apple első Androidra írt alkalmazása, a „Move to iOS”. A program segítségével könnyedén áttelepíthetünk minden adatot a régi droidos készülékről az új almásra. Már az önmagában nagy port kavart, hogy az Apple bemerészkedett a Play áruházba, aztán érkezett a hír, hogy az Android fanok durván lepontozták az applikációt, és most itt az újabb kocka a kirakósból: A „Move to iOS” koppintás.

Úgy bizony. A Phandroid felfedezése szerint a „Move to iOS” csupán egy másik, a rivális csapatban játszó alkalmazás, a „Copy My Data” átcímkézett verziója. Az eredeti programot egy brit cég, a Media Mushroom bocsátotta útjára, és tulajdonképpen ugyanaz, mint az Apple új szenzációja, csak más grafikával és nyilván nem almás célra készült.

Afelől semmi kétség, hogy a két program alapjaiban megegyezik, de az is valószínűsíthető, hogy a két fél erről megállapodást kötött egymással, s az Apple csak ezután dolgozta át az applikációt saját képmására. Akárhogy is, én ezennel kijelentem, hogy az Apple elnyerte a „badass of the week” címet!

  Forrás: CultofAndroid, HasználtAndroid


Kommentek megjelenítése