Arcátlan és Zseniális: Apple alkalmazás androidra

Alkalmazások - Játékok   |   2015.09.17 - 21:51   |   Írta: Érci Viktória   |   3768
17. szept Arcátlan és Zseniális: Apple alkalmazás androidra

Van erre egy kifejezés az angol szlengben, azt hiszem erre mondják azt, hogy "badass".

Merész, és leginkább pimasz lépésre szánta el magát az Apple. Készített egy alkalmazást Androidra, ami már letölthető a Google Play áruházból.

Nem, ez nem Apple Music Androidra, hanem a „Move to iOS”, amely egy olyan program, aminek segítségével könnyedén exportálhatsz ki minden adatot egy vadonatúj almás kütyüre.

Az új app minden droidos eszközön működik, ami rendelkezik legalább a 4.0-ás frissítéssel.

Az alkalmazás Play áruházas oldalán az áll, hogy mindent, ami iOS, azt könnyűre terveztek, egyszóval maga a megváltás. A „Move to iOS”-el csak pár lépés, és az összes tartalom automatikusan és biztonságosan átkerül Androidról az Apple készülékedre.

Többé nem kell bajlódni az állományaid kimentegetésével telefonváltás előtt (legalábbis, ha iOS-re váltasz), ez az app kezeli a telefonkönyvet, az üzenetek előzményeit, a fotókat, videókat, internetes könyvjelzőket, e-maileket és naptárakat, egyszóval minden létező dolgot, amire csak szükséged lehet az új telefonodon, és hiányolnád a régiről.

Az iPhone, vagy iPad, a Wi-fi hálózaton keresztül csatlakozik az Androidos készülékhez, amin fut a szóban forgó alkalmazás. Ezt követően meg kell adni a biztonsági kódot az adatátvitel megkezdéséhez, és az iOS készülék máris mindent a helyére rendez az új telefonon/iPad-en. Rendkívül egyszerű és nagyszerű!

Forrás: HasználtAndroid


Kommentek megjelenítése