5 ok, miért jobb az iPhone mint az Android [szubjektív]

Tesztek   |   2015.09.10 - 22:05   |   Írta: markov94   |   32674
10. szept 5 ok, miért jobb az iPhone mint az Android [szubjektív]

Ez egy örökké tartó harc, ahol nincsenek győztesek, hiszen még a számok is relatívak.

Sokszor merül fel a kérdés az emberekben,hogy vajon melyik telefon a jobb. Bármelyik felet kérdezi az érdeklődő, mindegyik eltudja mondani a maga igazát nagyon meggyőzően, de nehéz ezt megtenni elfogulatlanul. Nekem volt már Android és iPhone készülékem is és azt hiszem felsorolhatok néhány okot ami miatt az alma mellett döntöttem, és ami miatt soha senki nem tudott letéríteni erről az útról.

1. Stabilabb, jobban optimalizált rendszer.

Ez talán a legfontosabb része az egésznek. Bármit tüntetnek fel az Androidban, ami számban nagyobb vagy erősebb, mindig jobban működik az iPhoneban. Annak idején amikor kijött az iPhone 6, nagyon nagy rivalizálás volt a Galaxy-val és hiába volt ez utóbbi 8 magos, a sima 2 magos iPhone 6 simán megverte. Ez a hasonlat szinte minden esetben érvényes a két márka között. Az Android mindig sokat akar felmutatni,de sosem sikerül úgy megvalósítani,hogy működjön is, így hát csak számok terén tud nagyot alkotni.

2. Egyszerűbb operációs rendszer.

Vitatkozhatunk,hogy funkciók melyik rendszerben jobbak, de kétség sem fér hozzá,hogy az iOS sokkal egyszerűbb, kezelhetőbb és átláthatóbb az Androidnál. A menü nem nyílik 200 irányba és nincsenek különböző App-ok eleve megnyitva a képernyőn.Érdemes megemlíteni azt is,hogy az iOS sokkal kevésbé modosítható mint egy Android.

3. Prioritás

Köztudott,hogy iOS-re hamarabb jön ki minden Applikáció, ugyanis nagyobb piac van.

4. Közreműködés

Az iPhone gyönyörűen közreműködik minden Apple által gyártott készülékkel, ezáltal bárhol bárhonnan hozzáférhetünk kedvenc képeinkhez, slágereinkhez, illetve különböző érdekes funkciót hajthatunk végre, mint például lekapcsolni a lámpát az iPhone-al.

5. Apple support

Az Apple az egyetlen cég ahol ilyen komoly segítséget nyújtó szakemberek dolgoznak. Rengeteg fórumon találhatunk segítséget, kérdezhetünk az Apple szakértőktől, de telefonon is segítségben részesülünk. Külön kiemelendő,hogy szinte bármilyen módon meghibásodik vagy sérül a telefon, az Apple nem vesztegeti az időt apró csiszolgatásokkal, hanem cseréli a telefont amennyiben érvényes a garanciánk a készülékre.

Ez csak egy apró része az előnyöknek. Folytatás következik.

 

Kapcsolódó cikkek: iPhone 6 vs Galaxy S6: az eddigi legjobb méret összehasonlítás

iPhone 6 vs Galaxy edge sebesség teszt [ Videó]

Samsung Galaxy S6 Edge vs Apple iPhone 6 Plus: ki a jobb fotós?


Kommentek megjelenítése