Ezt veszítjük az új iPhone-ok megjelenésével

Apple Hírek   |   2015.09.10 - 13:57   |   Írta: Érci Viktória   |   9701
10. szept Ezt veszítjük az új iPhone-ok megjelenésével

Ne aggódjatok! Azért nálunk továbbra is hozzájuthattok majd.

Az Apple újonnan bemutatott termékei között szerepel a már sokat emlegetett iPhone 6S és 6S Plus is. Az új széria megjelenésével a korábbi generációk (6, 6Plus és 5S) arany változataival többé nem találkozunk majd az üzletekben.

Mint ahogyan azt már megszokhattuk ilyenkor, a vállalat bejelentette, hogy továbbra is forgalomban marad az iPhone 6, 6 Plus és az 5S. A tervek szerint még ebben a hónapban piacra kerül a 6S és 6S Plus, tehát az okostelefon korábbi szériáihoz ezután olcsóbban juthatunk majd hozzá.

A most megjelent verziók kollekciójában, a grafit szürke, arany és ezüst színek mellett, helyet kapott a rosé gold változat is. Az előző három modell repertoárját pedig úgy tűnik, hogy nem gazdagítja tovább az arany színek egyetlen árnyalata sem. Ez nem puszta feltételezés: ahogyan azt a képen is láthatjuk, az Apple nemrégiben frissített honlapján, az iPhone 6, 6Plus és az 5S modellt kiválasztva, csupán a szürke, vagy az ezüst színt áll módunkban kijelölni. 

Az Apple új iPhone-jait hivatalosan szeptember 12.-től lehet előrendelni, és 25.-én kerül majd a boltokba. Az új készülék átveszi majd a tavalyi modellek induló árát, 199 dollárért lehet megvásárolni.

És hogy mit kezdj a jelenlegi almás telóddal, ha új készülék vásárlása mellett döntesz? Vagy hogyan juthatsz hozzá a korábbi verziók arany változatához ezentúl? A Használtalma weboldalán eladhatod a régi, és megtalálhatod az új kedvenc almád!

Forrás: 9to5Mac


Kommentek megjelenítése