Újabb nagy dizájner dolgozik az Almával, ezúttal Beats füleseken

Apple Hírek   |   2017.07.20 - 22:09   |   Írta: Pausch Rita   |   1461
20. júl Újabb nagy dizájner dolgozik az Almával, ezúttal Beats füleseken

Már kaphatók a Balmain divatházzal közösen tervezett Beats fülhallgatók.

Az Apple a neves francia divatházzal, a Balmainnel közösen különleges kiadást készített a vezeték nélküli Powerbeats 3 fül- és Beats Studio fejhallgatói számára. A fülesek „szafari” fantázianevű színnel készültek és ehhez aranyszínű részletekkel egészítették ki a dizájnt, az elmaradhatatlan Balmain logó mellett.

Az exkluzív Balmain Powerbeats 3 ára 249,95 euró, a Beats Studio Wireless ára pedig 599,95 euró. A termékek a magyar Apple áruházból egyelőre nem vásárolhatók meg így, aki szeretné rátenni a mancsát valamelyikre, az egyelőre a német Apple webáruházból rendelhet.  

A Balmain divatházra oly jellemző színösszeállítás egészen egyedi stílust kölcsönöz az eszközöknek. A francia márka kreatív igazgatója, Olivier Rousteing egy urbán szafarit víziójával a fejében álmodta meg a Beats legújabb exkluzív darabjait. Természetesen a termékekhez stílusában és színében passzoló tokok is járnak a divatház logójával ellátva.

A zenerajongó kreatív igazgató azt is elárulta, hogy már évek óta lógott a levegőben egy együttműködés a két cég között. Továbbá arról is szót ejtett, hogy micsoda kihívás elektronikai eszközökre tervezni, amik természetesen nem a textilek módjára viselkednek.

Az exkluzív Balmain/ Beats darabok reklámarca nem más, mint az eddig kozmetikai cégéről és a valóságshowkból ismert Kylie Jenner. Az amerikai celeb nem csak, hogy fényképeken és egy reklámvideóban is szerepel az új Beats verziókkal, de még a saját, népszerű Instagram oldalán is megosztott fényképet az újdonságról. Ezzel is tovább folytatva a Beats gerilla marketing hagyományait…

Forrás: AppleRider/ Macrumors

Kapcsolódó cikk:  




Kommentek megjelenítése