Törésteszten az iPhone XR – videó

Tesztek   |   2018.10.27 - 20:50   |   Írta: SzavaRicsi   |   3646
27. okt Törésteszten az iPhone XR – videó

iPhone XR vs betonpadló. Ennyit bír az Apple legújabb mobilja.

Az EverythingApplePro YouTube csatorna máris letesztelte, hogy mennyire bírja a strapát az Apple legújabb mobilja. A keret a minőségi 7000-es alumíniumból készült, a mobilon található üvegek pedig az Apple szerint a legerősebbek, amelyek valaha okostelefonba kerültek. A XR töréstesztjén egy iPhone 8 lett a mérce. A két mobilt egyszerre ejtik, hogy megnézzék, mennyivel bír többet az Apple idei legolcsóbb modellje, mint a tavalyi.

Derékmagasságból mindkét mobil tökéletesen állta a sarat, és fejmagasságból is volt néhány ejtés, amelynél mindkét mobil ellenélt a betonnak. Az iPhone 8 akkor mondta fel a szolgálatot, amikor fejmagasságból a képernyőre ejtették. Ekkor azonban teljesen tönkrement a mobil kijelzője. Ellenben a belső komponensek tovább működtek, ahogyan a rezgőmotor is tette a dolgát némításkor.

 

Az iPhone XR megtöréséhez magasabbra kellett mászni. Szinte a plafonról ejtették le az új mobilt, amikor is először megadta magát a hátlap. A kamera azonban egyben maradt, vagyis a telefon minden funkcióját megőrizte, azt leszámítva, hogy a csúnyán összetört üveget nem szívesen fogdosnánk. Ugyanebből a magasságból az iPhone 8 esetében a kamera zafírüvegje sem éli túl az esést.

Ugyanebből a magasságból az előlapra való ejtés már nem végződött ilyen jól. Az üveg betört, de a kijelző még világított. Aztán hamar kiderült, hogy képet mutat ugyan a kijelző, de a mobil maga teljesen használhatatlan lett egy időre. Aztán történt valami, és a XR újra erőre kapott.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése