Így indult az iPhone XR a világ különböző tájain

Apple Hírek   |   2018.10.28 - 15:30   |   Írta: SzavaRicsi   |   1911
28. okt Így indult az iPhone XR a világ különböző tájain

Ilyen hangulatban indult a színes iPhone.

Október 26-án, pénteken 8 órakkor rengeteg országban - köztük hazánkban is - hivatalosan megjelent az iPhone XR, azaz az Apple idei évi meglepetése azoknak, akik nem szeretnének közel félmillió forintot kicsengetni egy almás mobilért. A XR legnagyobb különcsége, hogy ez a 2019-es felhozatal egyetlen készüléke, amely még az LCD kijelzőtechnológiát képviseli. Ez, illetve az alacsony képpontsűrűség ellenére az Apple és az elemzői hatalmas sikereket várnak a 300 ezer forintos alapárról induló készüléktől.

Hogy miért? Az ár természetesen egy hatalmas előnye a folyadékkristályos kijelzős iPhone XR-nek, főleg, hogy alig beszélhetünk kompromisszumokról a XS vagy XS Max-szal szemben. Ez a mobil is az iPhone X-nél megismert külsővel kecsegtet, ezúttal valamivel vastagabb kávákkal. A Face ID szintén adott, ahogyan az A12-es lapkészlet is, ami egyértelműen a legerősebb mobilchip a piacon. A kijelző részéről pedig az Apple garantálja, hogy ez a legfejlettebb LCD, ami valaha okostelefonban landolt. Mindemellett a 6,1”-es méret a legtöbbek számára éppen ideális lesz, ahogyan a színes megjelenés kedvelői számára is a XR a megfelelő választás.

A hatalmas sikerre hivatott iPhone indulása természetesen ezúttal is tömeget vonzott az almás üzletekhez. Lássuk, hogy hogyan is néz ki egy ilyen okostelefon indulása a világ különböző tájain:

 

Apple Grand Central, New York

 

Apple Downtown Brooklyn, New York

 

Apple Covent Garden, London

 

Apple Orchard Road, Singapore

 

Apple 王府井, Beijing

 

Apple 渋谷, Tokyo

Forrás: Apple/AppleRider

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése