Megérkezett az iOS 11 negyedik fejlesztői bétája

Tesztek   |   2017.07.25 - 12:55   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   2068
25. júl Megérkezett az iOS 11 negyedik fejlesztői bétája

Személy szerint, már épp kezdtem kiábrándulni a bétákból, annyira borzasztóak voltak az előzők, ehhez képest most kaptunk egy egész pofás rendszert.

Lényeges hibajavításokra és érdekes újításokra lehettünk figyelmesek miután lefrissítettük készülékeinket. Szinte mindent kijavított az Apple fejlesztő csapata, amit eddig képtelenek voltak meglépni és emellett még marad idejük néhány újdonság belecsempészésére is a rendszerbe. Megújult a Kontaktok, Emlékeztetők és a jegyzetek ikonja is, amelyek közül talán a Kontaktok átalakítása a leglátványosabb.

Az egyik legérdekesebb újítás, hogy amikor egy értesítésre koppintunk a zárolt kijelzőn, az teljesen más effekttel követeli tőlünk az ujjlenyomatunkat vagy a jelszavunkat a megnyitáshoz.

És VÉGRE visszakerült a rendszerbe az, amit az első béta óta borzasztóan hiányolok, hogy az értesítéseket jobbra/ballra húzva törölhessük, megnyithassuk, vagy megjeleníthessük. Baromira hiányzott már.

A Vezérlő központban az Alacsony töltöttségű üzemmód is kapott egy új effektet, de itt nem ez a lényeges újítás, ugyanis a képernyő felvétel egy új visszaszámláló ikont kapott amint azt elindítjuk, hogy fel tudjunk készülni, mire elindul a videó. Ez már véglegesen rácáfolt arral a gondolatomra, miszerint ez egy ideiglenes funkció a fejlesztők számára, hogy könnyebben jelenthessük a hibákat, és majd a végleges rendszerből ez el lesz tüntetve.

Ami ugyan kis újdonság, viszont annál érdekesebb, hogy az alkalmazásváltó automatikusan kilép, ha minden ablakot bezártunk és nem engedi azt megnyitni, ha minden alkalmazás zárva van.

Ezen kívül kaptunk még sok más szépítést, javítást hasonlóan az előző rendszerekhez, de most a fejlesztők valóban jó munkát végeztek!

 

 

Kapcsolódó cikkek: 

MentésMentés


Kommentek megjelenítése