Megérkezett az iOS 11 béta 2

Tesztek   |   2017.06.22 - 21:56   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   7898
22. jún Megérkezett az iOS 11 béta 2

Amikor azt hiszi az ember, hogy rosszabb már nem is lehet, az élet mindig bebizonyítja, hogy de, igenis mindig lehet rosszabb.

Az első béta megjelenése és tesztelése után egyből azt éreztem, hogy ennél rosszabb első béta még nem volt csak talán az iOS 7-é, ami a teljes újra szabás miatt indokoltnak volt mondható. És még most 2 hét után is ugyan ezt tudom csak mondani, hogy ahogy elmélyültem a rendszerben egyre jobban megutáltam a hibák miatt.

Egyszóval úgy vártam a béta 2-őt, mint a Messiást, hogy hozza a megváltást és végre használható legyen. Aztán tegnap az Apple szépen elegánsan beintett nekünk fejlesztőknek és nem, hogy javították volna a hibákat, de még, ami eddig jó volt azt is elbarmolták…

A telefon még mindig egy szempillantás alatt lemerül, lassú és nem hajlandó együttműködni velem. Az alkalmazásváltó most már nem hajlandó bezárni sem az utolsó 2-3 alkalmazásomat, az értesítésközpontot 90%-ban le sem tudom húzni és az alap alkalmazások is előszeretettel dobnak ki. De a kedvencem, hogy a zene lejátszó még mindig szarik a fejemre. Amikor van kedve megjelenik, amikor meg vicces kedvében van eltűnik vagy épp használhatatlan.

És ez még messze csak egy kis ízelítő a béta programból így, ha egy mód van rá   messziről kerüljetek el mindenféle bétát!

 

 

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése