Fejlesztőknél az iOS 11 harmadik bétája

Tesztek   |   2017.07.11 - 20:14   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   2592
11. júl Fejlesztőknél az iOS 11 harmadik bétája

Újabb béta csomag érkezett a fejlesztőknek, kevés újdonsággal fűszerezve.

Természetesen az Apple eddig sem tétlenkedett, hiszen láthattunk, hogy 2 béta között is kedveskedtek nekünk egy Beta 2 Update 1-gyel, valamint útjára indították a Public Betat is, amit bárki szabadon le is tölthet! Most pedig megérkezett a felesztőknek szánt harmadik béta is. Gondolom a lelkes fejlesztők azonnal ugrottak is neki, velem egyetemben, hiszen a béta 2 olyan borzalmas volt, hogy úgy kellett nekünk ez a frissítés, mint egy falat kenyér.

Szerencsére az Apple most nem esett ugyan abba a hibába, hogy még rosszabb lett a következő béta, mint amilyen volt. Most már egy jóval kezelhetőbb rendszert kaptunk készhez, amiben láthatóan jócskán ráfeküdtek a bug fixekre, de még így sem tökéletes. A Vezérlőközpont média lejátszója azóta is előszeretettel szarik a fejemre és az Értesítés központ Widgetjei is olyan alakot öltenek, amilyen kedvük épp van.

 

 

 

Az értesítések letisztultabban jelennek meg, így nem kell fel-le húzgálnunk a semmit, hogy végre láthassuk az üzeneteinket. A Vezérlő központ új 3D Touchos gombokat kapott, amelyeknek vagy van valami funkciójuk, vagy majd később kerül bele a rendszerbe. Ezen kívül egy nagyon idegesítő újítását is kiszűrték az App Storenak, ugyanis az Apple úgy gondolta, hogy követi a Facebook trendeket és az alkalmazások videóit automatikusan elindítja, hogy még véletlenül se tudjunk zenét hallgatni és az App Storeban böngészni. Ezt most már szerencsére ki lehet kapcsolni.

 

 

 

Ezen felül, mint azt már említettem, sokkal stabilabb lett a rendszer, kevesebb hibákkal és a dizájnon is javították többségben. Ti várjátok már a végleges megjelenését az iOS 11-nek?

Kapcsolódó cikkek:

MentésMentésMentésMentés


Kommentek megjelenítése