Top 10 legdrágább okosóra

Tech Hírek   |   2019.01.19 - 10:06   |   Írta: B.Csabi   |   18501
19. jan Top 10 legdrágább okosóra

Érdekel, hogy milyen okosórát hordhat a felső tízezer?

A karórák már 15. század óta a legkiemelkedőbb kiegészítőink, és hatalmas utat jártak be, míg eljutottak odáig, hogy már-már egy kis szerkezetbe rejtett számítógépet hordunk a bal csuklónkon.

Évekkel ezelőtt nem is gondoltuk volna, hogy az óránk használható lesz hordozható médialejátszóként, hőmérőként, magassági nyomásmérőként, vagy hogy az óránkon hamarabb látjuk a bejövő hívást, mint mobilunkon, és azt kezelni is tudjuk.

Lássuk hát a 10 legdrágább okosórát.

10 . TAG Heuer Carrera Connected - $ 1,500

A 10. helyen a legendás svájci óramű helyezkedik el a TAG Heuer a Connected modelljével, amely a Google és az Intel együttműködésével készült. Ha esetleg valakinek van egy kis spórolt pénze és kedvet kapott vásárolni egy ilyen órát,  annak csalódnia kell: sajnos limitált kiadásként gyártottak belőle 1000 darabot, ami már el is kelt. A titánium burkolat és a karcálló zafírüveg felel az óra biztonságáért, belül pedig egy 1.6 GHz Intel processzort, egy 410 mAh akkumulátor futtat, amely 25 órányi üzemidőt biztosít. Rendelkezik beépített mikrofonnal amellyel hangvezérelhető, illetve applikációkkal is, a Google Translate-től a Google Fit-ig, de lehetőségünk van saját kezűleg letölteni alkalmazásokat a Google Play Store-ból.

9. Kairos Hybrid Watch - $ 2,549

Még csak egy helyet léptünk előre, de máris több mint 1000 dollárt ugrottunk, lássuk mit kapunk ennyi pénzért.

Egy hybrid órát, amely kombinálja a klasszikus mechanika varázsát a legújabb technológiával.

Mit kapunk továbbá ?

Rozsdamentes acél, zafírüveg, Bluetooth 4.0, USB, érintésérzékelők, giroszkóp, sebességmérő, és egy félig átlátszó OLED kijelző, amely mutatja nekünk az értesítéseket.

Ja, és akár az asztali gépünket is vezérelhetjük vele.

8. Montblanc Timewalker e-Strap - $ 4,000

A német luxus márka, a Montblanc ötvözi a kiváló minőséget a legújabb technikával.

Ez az e-Strap egy három iránytűs, kronográf rendszerrel van ellátva, amely egy elegáns, csiszolt acél testben nyugszik.

Szintén összekapcsolható okostelfonunkkal, mutatja az értesítéseket, valamint méri a fizikai aktivitásunkat is.

7. TAG Heuer Connected Modular 45 - $ 6,750

A svájci gyártó újra szerepel a listán, ráadásul ugyanúgy a Connected modelljével, de miért is drágább 5250 dollárral, mint a tizedik helyen lévő kistestvére?

Titánium tok, szatén díszítés, karcálló zafírüveg, gyémánt belső.

Szóval a gyémánt és a szatén erősen megdobja az árát.

6. Breitling Exospace B55 - $ 8,900

A Breitling cég a repülőgépek inspirálta órák készítéséről ismert, de az Exospace B55 egy teljesen új generációs eszköz, amely rendelkezik titánium burkolattal és zafírüveg számlappal ( bár engem már meg sem lepnek ezek a tulajdonságok, így a hatodik helyen).

Mutatja az értesítéseket, emlékeztetőt küld a naptarból, valamint összegyűjti a repülési adatokat és más mérések eredményét.

5. Samsung de Grisogono Gear S2 - $ 15,000

Mi sülhet ki abból, ha összeáll egy svájci luxus órákat gyártó cég, és egy high-tech eszközöket gyártó cég? A legjobb, hiszen találkozik a 2 világ, és beköltözik egy kis csodába, amit a csuklóinkon tudunk hordani - bár nem mindenki, ez csak a kiválasztottaknak készült (mint például Duncan Macleod, a hegylakó, Ő is kiválasztott).

Ezért a hihetetlen árért a gyémántok a felelősek.

4. Gold Apple Watch Edition - $ 17,000

Minannyian hallottunk már az Apple okosórájáról, ami gyakorlatilag egy karon hordható iPhone.

Az alap modell 350 dollár, de a Gold Edition, amely a negyedik helyet foglalja el a tíz legdrágább okosóra rangsorában, ára 10.000 – 17.000 dollár között mozog, ez attól függ, hogy 18 karátos pink vagy sárga színű aranyban kérjük.

Figyelem! Az első három helyezet csak erős idegzetűeknek ajánlott!

3. Hoptroff Atomic Wristwatch, Platinum - $ 54,000

A brit gyártó egy újabb hybrid órát kínál nekünk, ami bár nem egy okosóra, de iPhone-al összekapcsolható. Ahhoz, hogy megkaphassuk, előlegként ki kell fizetnünk a 25%-ot, és majd csak 3 hónap múlva hordhatjuk.

2. Built-In Nico Gerard Sunrise Pinnacle - $ 112,000

A legnagyobb különbséget két hely között itt értük el, hiszen ez egy 58.000 dolláros ugrás volt.

Ez az óra azoknak való akik, nem tudják eldönteni, hogy normál órát vagy okosórát szeretnének, mert ez a gyártó megoldotta azt, hogy a szíj egyik felén egy normál óra található, a másikon pedig egy Apple Watch.

Hogy mitől lett ilyen drága? Arany, sok-sok arany.

1. Brikk Lux Watch Omni - $ 109,995 - $ 114,995

Az első helyet egy szuper luxus Apple Watch foglalja el, amelynek 18 karátos arany tokja van, nagyon sok gyémánttal, illetve a szíja is gyémántból készült, amely szintén befolyásolja az árát.

Forrás: luxurytopics

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése