09. nov Az USA-t teljesen elárasztották az iPhone-ok

Az USA-t teljesen elárasztották az iPhone-ok

Tech Hírek   |   2018.11.09 - 10:29   |   Írta: L Ferenc   |   2184

Az Egyesült Államokban igen komoly felhasználói táborral bír az almás logós okostelefon.

A Consumer Intelligence Research Partners legfrissebb adatai szerint az USA-ban jelenleg mintegy 181 millió iPhone van használatban. Ez azt jelenti, hogy a mintegy 325 milliós lakosságú hatalmas országban az előző negyedévhez képest 5 millióval, vagyis körülbelül 3 százalékkal növekedett a használatban lévő almás mobilok száma. Éves szinten pedig ennél is nagyobb, mintegy 11 százalékos növekedésről beszélhetünk. 

A CIRP közlése szerint a 181 milliós mennyiségből megközelítőleg 45 milliót tesznek ki az olyan újabb modellek, mint például az iPhone XS, az iPhone XS Max, az iPhone X, az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus. Tehát az újabb iPhone-ok részesedése mintegy 25 százalékra tehető. 

Az Egyesült Államokban használatban lévő iPhone-ok közül 75 millió, vagyis 41 százalék 3 éves vagy ennél régebbi készülék, vagyis az Apple abban bízhat, hogy az ezeket használók hamarosan újra cserélik majd meglévő telefonjukat.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése
Több Apple hír
15. nov

iPhone XS, a megapixelek vonzásában

Tech Hírek

Az elmúlt évek alapján egyre inkább úgy tűnik, hogy a telefonok háborújából a legjobb kamerával rendelkező készülék kerülhet ki győztesen

Bővebben

15. nov

Letesztelték a mindent verő új szuperchipet

Tesztek

A Qualcomm újdonsága a jelek szerint még az Apple chipkészletét is legyorsulja.

Bővebben