08. nov Gyászos nap a notch-gyűlölőknek: a Samsung is beadja a derekát

Gyászos nap a notch-gyűlölőknek: a Samsung is beadja a derekát

Tech Hírek   |   2018.11.08 - 08:41   |   Írta: L Ferenc   |   2829

Hamarosan a dél-koreai gyártó készülékein is fel fog tűnni a sokak által utált kijelzősziget.

Az Apple-t rengeteg kritika érte, amikor piacra dobta első notchos okostelefonját, de aztán szinte az összes androidos gyártó lemásolta ezt a kijelzőmegoldást. Leszámítva a Samsungot, melynek jelenleg egyetlen készüléke sem rendelkezik kijelzőszigettel. 

Hamarosan azonban a dél-koreai gyártó is be fog állni a sorba, ugyanis a vállalat most megrendezett fejlesztői konferenciáján kiderült, hogy érkezőben az első notchos Samsung okostelefonok. Melyek ráadásul többféle kivitelben fognak készülni.

Az Infinity-U modellek U-formájú, az Infinity-V típusok V formájú, az Infinity-O verziók pedig O formájú kijelzőszigetet fognak felvonultatni. A notch-csal nem szimpatizálók számára azonban jó hír, hogy érkezőben a New Infinity is, mely várhatóan egy lényegében kijelzősziget és káva nélküli megoldás lesz, melyet előreláthatólag a legdrágább termékei esetében alkalmaz majd a Samsung.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése
Több Apple hír
14. nov

Csúnyák az alkalmazások az új iPad Prókon

Tech Hírek

Az alkalmazásokat egyelőre nem készítették fel az új iPadekre.

Bővebben

13. nov

Így változtatja meg egy megvakult veterán életét az iPhone

Apple Hírek

Vannak, akik nem is értik, ahogyan a mobilját nyomkodja. Pedig a technológia az Ő számára is tökéletesen elérhető - főleg az iOS használatával.

Bővebben