Elképesztő utazós fotókat lőttek az iPhone XS-sel!

Tech Hírek   |   2018.09.18 - 19:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   6093
18. szept Elképesztő utazós fotókat lőttek az iPhone XS-sel!

Ilyen fotókat készít az új iPhone egy profi kezében.

Austin Mann fotós exotikus környezetbe vitte tesztelni az iPhone XS-t, hogy kiderítse, mire képes egy almás telefon kamerája 2018-ban. A végeredmény lenyűgöző.

Borító kép fent: Itt szinte tökéletesen működött a Portré beállítás, de a teknős nyaka alatt mintha kissé bele mosott volna a kőbe ott is, ahol nem kéne.

Mann a iPhone-nal készített fotói a Flickr oldalán tekinthetők meg nagyobb felbontásban, amelyek egyben az első iPhone XS-sel készült publikus fotók, leszámítva a keynote-on látottakat. A duplakamerás rendszer, amelyet az A12 Bionic egészít ki, eszméletlen HDR fényképeket készít, amelyeken akár a bemutatón látottak alapján utólag és állítóható a mélységélesség. Olyan „bokeh”-kat érhetünk el az új iPhone-okkal, mint még soha. Természetesen az Apple szerint az iPhone XS-é az eddigi legjobb kamera, bár különös is lenne, ha másképp gondolnák.

Működik a HDR, az egyszer biztos. Nélküle semmit sem látnánk a vitorlán erről ülőkből. Szép munka az iPhone-tól.

Hibátlan. Ha nincs - vagy legalább is csak alig van - haj és a háttér is méterekre van, ügyesen dolgozik a Portré mód.

Gyönyörű színek, eszméletlen részletesség, szép elmosások. A fényképek kiemelik azt, amiben az iPhone kiemelkedik, de sajnos az egyik képen azt is láthatjuk, amiben még gyengélkedik a Portré mód. A sörösdoboz élei belemosódnak a háttérbe, a kép pedig lehetett volna jó, de így inkább összezavaró. Pedig Phil Schiller a bemutatón arról is beszélt, hogy vége ezeknek a bakiknak. Többé nem csinál ilyet az iPhone. De.

A bemutatón elhangzottak alapján elfogadhatatlan ez az eredmény. Kár.

Utólagos homályosítás nélkül készülnek az igazán részletgazdag, élénk színekkel gyönyörködtető fotók. Ebben igazán jók a mai okosmobilok!

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése