16. aug Kíváncsi az év legjobb mobiljára? Mutatjuk

Kíváncsi az év legjobb mobiljára? Mutatjuk

Tech Hírek           2018.08.16 - 09:07           Írta: L Ferenc           6359

Az EISA idén is kiválasztott egyet a rengeteg új okostelefon közül, és kikiáltotta róla, hogy a legjobb.

A Huawei csúcstelefonja, a P20 Pro nyerte el idén az Európai Kép- és Hang Szövetség (EISA - European Image and Sound Association) legjobb okostelefonnak járó díját (EISA Best Smartphone 2018-2019). A világ 50 legelismertebb fogyasztói elektronikai magazinját tömörítő szövetség elsősorban az idén márciusban bemutatott készülék fotózási képességeit és tripla Leica kamerarendszerét méltatta, kiemelve, hogy a P20 az idei év leginnovatívabb és technikailag legkiválóbb okostelefonja. 

Az EISA szerint: "a P20 Pro készülék nemcsak a leginnovatívabb és technikailag legkiválóbb okostelefon, de karcsú dizájnjával és nagy akkumlátorkapacitásával tökéletes társ a mobilfelhasználók számára, továbbá a fényképezés területén is az élen jár. A Huawei P20 Pro forradalmi 40+20+8 MP-es tripla Leica kamerával rendelkezik, ezenkívül 3-szoros optikai és az 5-szörös hibrid zoom-olásra képes, valamint olyan innovatív funkcióval is rendelkezik, mint a mesterséges intelligencia által vezérelt képstabilizátor."

Mint ismeretes, a P20 Pro kamerája nemrégiben 109 pontot ért el a mértékadó DxOMark tesztjében, melyben az eddigi legjobb Apple készülék, az iPhone X 97 pontot kapott. 

A Huawei az elismerést a világ egyik legnagyobb fogyasztói elektronikai seregszemléjének számító szakkiállítás, az IFA ideje alatt az EISA díjkiosztó ünnepség keretében veheti majd át augusztus 31-én, Berlinben.

Emlékezetes, hogy 2017-ben a Samsung Galaxy S8/S8+ páros részesült hasonló elismerésben. 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése
Több Apple hír
21. szept

Kié a világ első eladott iPhone XS mobilja?

Tech Hírek

Az első 2018-as új iPhone-t könnyen kikövetkeztethető módon a világ másik felén adták el.

Bővebben

20. szept

Útra keltünk, irány a legújabb iPhone-ért!

Tech Hírek

A HasználtAlma csapata egészen Bécsig zarándokol a legújabb iPhone-okért.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
16. máj

Úgyis csinálod, ha iPhone-od van!

Tech Hírek

Avagy miért húzzuk ki a gyufát az androidosoknál…

Bővebben