09. aug Jókora aksi kerül a legnagyobb iPhone kihívójába

Jókora aksi kerül a legnagyobb iPhone kihívójába

Tech Hírek   |   2018.08.09 - 08:46   |   Írta: L Ferenc   |   2075

Hamarosan érkezik a Huawei legújabb phablete, melybe minden korábbinál nagyobb kapacitású telep kerül.

Nyílt titok, hogy az Apple szeptemberben leplezi majd le három idei új okostelefonját, melyek közül a 6,5 colos OLED paneles modell lesz a legnagyobb méretű. Ennek közvetlen riválisa lesz az ugyancsak bejelentés előtt álló Huawei Mate 20 Pro a maga állítólag 6,9 colos képátlójú érintőkijelzőjével.

A várhatóan Kirin 980 chipsettel és 6-8 GB RAM-mal támadó Mate 20 Próval kapcsolatban most egy újabb információmorzsát hintett elénk a Huawei. Mégpedig azt, hogy ebben az új high-end készülékben minden korábbinál nagyobb kapacitású akkumulátor kap helyet.

Emlékezetes, hogy a tavaly februárban kijött P10 Plusban egy 3750 mAh-s aksi volt, a tavaly októberben debütált Mate 10 Pro, illetve az idén márciusban megérkezett P20 Pro pedig egyaránt 4000 mAh-s telepet tudhat magáénak. Egyes források úgy tudják, hogy a Mate 20 Próban egy 4200-as aksi fog landolni.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése
Több Apple hír
07. dec

Kiderült, hogy használhatjuk-e itthon az új Watch EKG-ját

Tech Hírek

Az Egyesült Államokban már feloldotta az Apple a Watch Series 4 legfontosabb újítását. Ezzel egy időben az is kiderült, hogy itthon megkerülhetjük-e a régiós korlátozást.

Bővebben

07. dec

Ausztrália az iOS védelmének gyengítésére kényszerítheti az Apple-t

Tech Hírek

Összerúghatja a port az ausztrál vezetés és az Apple az ország egyik új törvénye miatt.

Bővebben