09. júl Nagyon gyorsan merülnek az iPhone-ok az iOS 11.4 óta

Nagyon gyorsan merülnek az iPhone-ok az iOS 11.4 óta

Tech Hírek           2018.07.09 - 15:20           Írta: SzavaRicsi           7333

Még ha nem használod, akkor is néhány óra alatt lemerülhet az iPhone-od az iOS 11.4-gyel.

Közel 33 oldalnyi panasz érkezett az Apple hivatalos fórumára arról, hogy az iOS 11.4 után valamilyen oknál fogva durván elkezdtek merülni egyes iPhone-ok. A hibát nem lehet konkrét modellhez kötni, de a 6s és az SE készülékek felhasználói írtak a leggyakrabban a problémáról. Igaz, az iPad Mini 4 tulajok is panaszkodnak, ráadásul egy-két iPhone X felhasználó is bosszankodik.

A helyzet az, hogy ha ti is frissítettétek a telefonotokat, és nem észleltek semmilyen változást az üzemidőben, akkor nincs semmi gond. Tényleg eléggé véletlenszerűnek tűnik az, hogy kinél üti fel a fejét a probléma. A hiba viszont egyértelműen jelen van, amiről a felhasználók 33 oldalnyi tapasztalata árulkodik.

Egyesek azt írják, hogy miután feltelepítették az operációs rendszer legújabb verzióját, azóta 2-3 órát sem bír ki a telefonjuk töltés nélkül. Másoknál a szokásos egy napos üzemidő a felére csökkent. Többségében mindegy, hogy mennyire használják a rohamosan merülő almás mobilokat, hiszen a különös hiba készenléti állapotban is gyorsan leszívja az akksit. Többen arról írtak, hogy éjszaka, amikor alszanak, akár 60 százalékot is képes merülni a telefonjuk, de van, aki egy feltöltött telefon mellett való elalvás után már csak egy üres akkumulátorábrára ébred.

Többen a wifire gyanakodnak, míg mások a helymeghatározást okolják. Egyeseknek sikerült ezzel vagy azzal kijavítaniuk a hibát, de a probléma gyökerére egyelőre még senki sem bukkant rá. Bízunk benne, hogy hamarosan érkezik majd egy hotfix, amivel az érintett iPhone-ok újra visszanyerik a normális üzemidejüket.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése
Több Apple hír
19. okt

Két új iPhone XR bemutató érkezett – videó

Apple Hírek

Bemutatkozik az idei "olcsó", színes iPhone.

Bővebben

19. okt

Így válhat a hasznodra a Siri Shortcuts

Apple Hírek

A legnépszerűbb alkalmazások már kezdik kibontakoztatni a Shortcuts-ban rejlő lehetőségeket. Lássuk, hogy mikre képesek a "Rövidítések".

Bővebben