Öt új MacBookot és iPadet mutathat még be idén az Apple

Tech Hírek   |   2018.07.05 - 20:05   |   Írta: SzavaRicsi   |   2562
05. júl Öt új MacBookot és iPadet mutathat még be idén az Apple

Az új MacBookoknál ráadásul komoly teljesítménybeli fejlődésre is számíthatunk!

Ha az érkező termékeiről van szó, akkor az Apple csak nagyon nehezen képes titokban tartani a részleteket. Amikor nem a beszállítók szája jár el, akkor egy újságíró zsebéből esik ki a telefon, vagy az Apple egyik embere kotyogja ki az információkat. A lényeg, hogy ilyen vagy olyan módon, de szinte midig kiterítik az Apple kártyáit.

Van azonban, hogy ezen a vonalon semmi sem csúszik el, és az Apple sikeresen átsunnyog az új termékével a különféle bizottságokhoz. Innen viszont már nincs vissza út, ugyanis az adminisztráció miatt legalább annyi általában kiderül, hogy mely vonalakon frissít az Apple.

Valószínűleg így történt ez most is, hiszen a Consomac francia Apple-ös portál megtudta, hogy a kaliforniai tech cég 5 új iPad és MacBook modellt jegyeztetett be az Eurázsiai Gazdasági Bizottságnál.

Az eszközök kódjai alapján három új MacBook Pro modellre számíthatunk, a két másik laptop pedig bizonyára a sokat emlegetetett, velős frissítés elé néző Air lehet. A hír éppen az után érkezett, hogy egy Intel Coffee Lake processzorral felszerelt 13 inches MacBook teszt jelent meg a GeekBench listáján. Amennyiben valóban az új kisebbik MacBook Prón végezték ezt a mérést, akkor komoly teljesítménynövekedést várhatunk az idén érkező gépektől.

Az iPad vonalon pontosan nem tudjuk, hogy mikre számíthatunk, de nem kizárt, hogy az egész tabletcsaládot feldobja valamivel az Apple.

Különös részlet, hogy az új eszközök mindegyikét az iOS 11, illetve a macOS High Sierra rendszerekkel jegyezték be. Amennyiben az Apple nem csak trükközött ezekkel a bejegyzésekkel, és valóban érkezik a tíz új eszköz, akkor így az sem kizárt, hogy a szokásos szeptemberi bejelentés előtt érkeznek idén a frissített MacBookok és iPadek.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése