A Samsung mobilrészlegének igazgatója szerint ők nem másolják az Apple-t

Tech Hírek   |   2018.03.01 - 21:12   |   Írta: Máté Gergő   |   3837
01. márc A Samsung mobilrészlegének igazgatója szerint ők nem másolják az Apple-t

Puszta véletlen, hogy a Galaxy S9 egyik újdonsága az animált emoji, amit korábban Animoji-ként mutatott be az Apple.

A The Wall Street Journal-nek adott interjúban D.J. Koh cáfolta, hogy az "AR Emoji" ötletét az Apple-től másolták volna, szerinte saját menetrend szerint haladnak. Koh állítása szerint ő már 2001-ben, a szétcsúsztatható mobiltelefonok idejében is látott 3D emoji-kat. Ekkoriban Koh a Samsung mobiltelefon részlegének kutatási és fejlesztési csapatában dolgozott, ami nagyban hozzájárulhatott ahhoz, hogy a funkciót áthozták a Galaxy S9-be. Az Apple egyértelműen vezeti a piacot az Animoji funkciójával, ám Koh szerint a két vállalat teljesen eltérő megközelítéssel rendelkezik: véleménye szerint a Samsung emberi emoji animációi több évnyi fejlesztés eredményei.

"Az ő megközelítésük és az én megközelítésem teljesen különbözőek. Én komoly munkát végzek a saját menetrendem alapján" - mondta Mr. Koh.

A Samsung rendezvényén többször is direkt célzásokat tettek az Apple-re. A vállalat kigúnyolta az iPhone X kijelzőjének bemélyedését, amikor bemutatták a Galaxy S9 "Infinity Display" kijelzőjét. Továbbá az iPhone X ujjlenyomat olvasójának hiányán is tréfálkoztak, mikor a Galaxy S9 ujjlenyomat olvasójának új pozíciója került szóba. 

Forrás: AppleRider / 9to5Mac

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése